CELEBRITIESSHOWBIZΕπέτειος γάμου για Ευριπίδου και Αλεξάνδρου - Γιατί δεν ξεκίνησε καλά η...

Επέτειος γάμου για Ευριπίδου και Αλεξάνδρου – Γιατί δεν ξεκίνησε καλά η μέρα τους;

Τρία χρόνια γάμου κλείνει σήμερα ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz.

O λόγος για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2014 στη Μύκονο, παρουσία λίγων εκλεκτών φίλων και συγγενών.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ευχήθηκε στον σύντροφό της για την επέτειό τους και μέσα από τα social media, γράφοντας λόγια αγάπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ευχή του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 

Ταυτόχρονα έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς φίλους της, ότι η σημερινή μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά, καθώς χρειάστηκε να επισκεφθούν τον παιδίατρο μαζί με την κορούλα τους, Αριάδνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Αλεξάνδρου – Κ. Ευριπίδου: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή έξοδό τους (φωτογραφία)

«Παρόλο που δεν ξημέρωσε αυτή η μέρα όπως την θέλαμε, εμείς πάλι γιορτάζουμε… Γιατί γιορτή δεν είναι η τούρτα και το πάρτυ, η μουσική και το φαγητό! Γιατί γιορτή είναι η κάθε μερα που μοιραζόμαστε…! Τα όμορφα και τα άσχημα. Τα πάντα! Τις δυσκολίες, τις αυπνίες, τις στεναχώριες, τις εντάσεις, τις χαρές και τις επιτυχίες μας! Σ´ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που είσαι στο πλάι μου! Σε ΌΛΑ! Είσαι σπάνιος και σήμερα είναι ευκαιρία να σου το ξαναπώ…. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ σπάνιε μου…» έγραψε η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ν. Αλεξάνδρου σε Κ.Ευριπίδου: «Η ζωή είναι καλύτερη όταν είμαστε μαζί»

View this post on Instagram

Παρόλο που δεν ξημέρωσε αυτή η μέρα όπως την θέλαμε, εμείς πάλι γιορτάζουμε… Γιατί γιορτή δεν είναι η τούρτα και το πάρτυ, η μουσική και το φαγητό! Γιατί γιορτή είναι η κάθε μερα που μοιραζόμαστε…! Τα όμορφα και τα άσχημα. Τα πάντα! Τις δυσκολίες, τις αυπνίες, τις στεναχώριες, τις εντάσεις, τις χαρές και τις επιτυχίες μας! Σ´ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που είσαι στο πλάι μου! Σε ΌΛΑ! Είσαι σπάνιος και σήμερα είναι ευκαιρία να σου το ξαναπώ…. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ σπάνιε μου… #3yrs #weddinganniversary #together#team #family #myrock #mynec #mylife

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS