CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο  με τα αδέλφια, τη μητέρα και τη σύντροφό...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο  με τα αδέλφια, τη μητέρα και τη σύντροφό του

Αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του NBA και έκανε για άλλη μια φορά τη χώρας μας περήφανη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη βράβευσή του επέστρεψε στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και την Ακαδημία μπάσκετ για άπορα παιδιά.

Και συνεχίζει τη φιλανθρωπική του δράση. Ο Αντετοκούνμπο τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στη Μύκονο, και πάλι για καλό σκοπό. Ο διεθνής μπασκεμπολίστας θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα», σε γνωστό beach club.

Την άφιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αεροδρόμιο της Μυκόνου κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV, ενώ τον συνόδευε η μητέρα του Βερόνικα, τα αδέλφια του και η σύντροφός του, Mariah Riddlesprigge.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mykonos Live ΤV, o Γιάννης μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουώκι Μπακς, Τζωρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ, θα λάβουν μέρος στο 1st Santanna Charity Event που θα διεξαχθεί σε γνωστό beach club, που περιλαμβάνει διαγωνισμό καρφωμάτων αλλά και τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο dj!

Επίσης, ο Αντετοκούνμπο και η παρέα του θα είναι μέλη μιας κριτικής επιτροπής που θα βαθμολογήσει ερασιτέχνες dunkers από όλο τον κόσμο που θα λάβουν μέρος. Στην κριτική επιτροπή θα είναι και τα αδέρφια του Θανάσης, Άλεξ και Κώστας.

Το «παρών» στο event θα δώσει η πρόεδρος του «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου.

Video από τη Μύκονο ανέβασε και ο ίδιος στο Instagram του, και σ’ αυτό μπορεί κανείς να τον δει να ανταλλάσσει σουτάκια και πάσες με τον αδελφό του, Θανάση, με θέα το πανέμορφο νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS