CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Λιάγκας: Έξαλλος με τις δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν-«Είναι αμόρφωτη»

Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος με τις δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν-«Είναι αμόρφωτη»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε η Ειρήνη Καζαριάν, με αφορμή την παράσταση «Κούκλες» του Ίψεν στην οποία παίρνει μέρος. Η περσινή νικήτρια του GNTM δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, που όμως την έπιασαν αδιάβαστη αναφορικά με τον ρόλο της.

Μάλιστα, το μοντέλο για να πάει αλλού το θέμα συζήτησης, άρχισε να τρολάρει τους δημοσιογράφους προκαλώντας αμηχανία.

Το απόσπασμα των δηλώσεών της σχολίασαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, να ασκεί σκληρή κριτική στην Καζαριάν τόσο για το περιεχόμενο των δηλώσεών όσο και για το γεγονός ότι ήταν αδιάβαστη αναφορικά με τον ρόλο και την παράσταση.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο παρουσιαστής μίλησε για «κατάντια της κοινωνίας», για «ντροπή» και αποκάλεσε την Καζαριάν «αμόρφωτη».

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχάς, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη», ξεκίνησε την κριτική του ο Λιάγκας και συνέχισε:

«Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε μια σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει δηλαδή είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής…

Δεν ξέρει τον ρόλο της, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία εικόνα! Δεν πρέπει το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα.

Δείτε τα βραβεία Χορν, όπου υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο…»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS