CELEBRITIESSHOWBIZH Άντρεα Κυριάκου μοιράζεται με τους followers της λεπτομέρειες για τον γιο...

H Άντρεα Κυριάκου μοιράζεται με τους followers της λεπτομέρειες για τον γιο της (εικόνες)

Η Άντρεα Κυριάκου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, αφού πριν λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Μερκή.

Η νεαρή μανούλα έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα και την φροντίδα του γιου της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί του. Το ίδιο στοργικός, φυσικά, είναι και ο Γιώργος Μερκής που δεν παίρνει τα μάτια του από τον νεογέννητο γιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρεα Κυριάκου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της (εικόνες)

Μάλιστα πρόσφατα, η Άντρεα φωτογράφισε τον τρυφερό πατέρα να κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του τον junior Μερκή.

Όπως ήταν επόμενο, αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια στο Instagram με πολλούς followers να ρωτάνε για το μωρό της. Στη συνέχεια, η ίδια απάντησε σε ερώτηση διαδικτυακής φίλης της, που την ρώτησε ποια είναι η σχέση του μωρού με το σκυλάκι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τρυφερή φωτογραφία της Άντρεας Κυριάκου με τον μικρό Λαμπρινό- Δείτε το stylish φορμάκι του μικρού (εικόνες)

«Είμαστε σε ματαβατικό στάδιο! Δεν δέχεται να τον πλησιάζει κανείς πέραν από την οικογένεια, αλλά έχουμε και μια στενοχώρια που χάσαμε το μονοπώλιο», έγραψε η Άντρεα Κυριάκου, δίνοντας και σε μας έξτρα πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε για τον γιο της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS