CELEBRITIESSHOWBIZΗ Άννα Βίσση στην Κύπρο - Εικόνες από το αεροδρόμιο

Η Άννα Βίσση στην Κύπρο – Εικόνες από το αεροδρόμιο

Η ανεπανάληπτη Άννα Βίσση ανοίγει τη Χριστουγεννιάτικη σεζόν με μια μοναδική συναυλία για την στήριξη του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά. Η Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ θα φιλοξενήσει την Κύπρια τραγουδίστρια και τους εξαίρετους μουσικούς της την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου σε μια εορταστική συναυλία αγάπης για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Το απόγευμα της Τρίτης η Άννα Βίσση έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και ο φωτογραφικός φακός του Like.com.cy ήταν εκεί και απέκτησε αποκλειστικά πλάνα. Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ευδιάθετη και έδειχνε ανανεωμένη ντυμένη με casual outfit.

Η Άννα Βίσση μίλησε στην απογευματινή εκπομπή του Sfera 96.8 και στην Δήμητρα Μακρυγιάννη για τη σημαντική προσφορά του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά. «Είμαι και θα είμαι πάντα στο πλευρό αυτών των παιδιών», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Eιλικρινά αισθάνομαι πολύ καλά για το ‘Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά’ και τα πόσα έχει πετύχει και είμαι μέρος αυτού».

Επίσης, η Άννα Βίσση μοιράστηκε με τους ακροατές τις παιδικές αναμνήσεις της από τα Χριστούγεννα, λέγοντας τα εξής:

«Ξυπνούσαμε νωρίς με τη μαμά μου και τις αδερφές μου για να δούμε τα δώρα κάτω από το δέντρο…. χωρίς να κατάγομαι από πλούσια οικογένεια, το δώρο είχε μεγάλη σημασία.», ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η δεύτερη ανάμνηση που έχω είναι να κάνω εγώ στο παιδί μου δώρο, τη Σοφούλα μου… και τώρα περιμένω στα εγγόνια μου».

Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες για τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Άννας Βίσση.

Xορηγοί επικοινωνίας:

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS