CELEBRITIESSHOWBIZΗ Αθηναΐς Νέγκα μάς εντυπωσιάζει! Γυμνάζεται με την 7 εβδομάδων κορούλα της...

Η Αθηναΐς Νέγκα μάς εντυπωσιάζει! Γυμνάζεται με την 7 εβδομάδων κορούλα της (βίντεο)

Η Αθηναΐς Νέγκα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωής της, αφού πρόσφατα έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. Ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν σταματά να μας εκπλήσσει, αφού μέχρι τον 8ο μήνα της κύησης, δούλευε μέχρι την τελευταία ημέρα, και επέστρεψε στην εργασία της 10 ημέρες μετά τη γέννηση της κορούλας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ρεκόρ της Αθηναΐδας Νέγκα – Ξεπέρασε ακόμη και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Παρ’ όλα αυτά η Αθηναΐς  εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει! Η δημοσιογράφος γυμναζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και λίγες ημέρες μετά τον τοκετό μπήκε ξανά σε πρόγραμμα. Δεν θέλει όμως να αφήνει πολλές ώρες μόνη της τη μικρή της οπότε φρόντισε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Γυμνάζεται με την 7 εβδομάδων μικρή της.

Σήμερα, μάλιστα, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, το πρόγραμμα γυμναστικής της δείχνοντας πως αν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν.

Στα posts που ακολουθούν θα δείτε την Αθηναΐδα να κάνει ποδήλατο έχοντας το μωρό στο μάρσιπο, κάμψεις αλλά και καθίσματα. Πάντα, βέβαια, υπό την καθοδήγηση της ειδικού. Γυμνάστρια της Αθηναΐς είναι η καλή της φίλη και πρωταθλήτρια wind surfing, Τζέλη Σκαρλάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS