CELEBRITIESSHOWBIZΗ Γωγώ Αλεξανδρινού ξεσπά σε δάκρυα μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της

Η Γωγώ Αλεξανδρινού ξεσπά σε δάκρυα μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της

Στη δουλειά της επέστρεψε η Γωγώ Αλεξανδρινού μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια έλαβε μία ανθοδέσμη από τους συναδέλφους της και ξέσπασε σε δάκρυα.

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκα από την πράξη των συναδέλφων της και μίλησε εμμέσως για ό,τι πέρασε.  «Πραγματικά, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα ήθελα πολύ να μιλήσω για ό,τι μου συμβαίνει, για ό,τι  αντιμετωπίζω εδώ και λίγες βδομάδες με τη στήριξη της οικογένειάς μου, του συζύγου μου, των φίλων μου. Νιώθω ευγνώμων γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα, στάθηκα τυχερή στην ατυχία μου. Ευτυχώς βρέθηκε έγκαιρα. Η πρόληψη είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μας κι ας μας λένε υποχόνδριους. Αν δεν ήταν ο Αδάμος Αδάμου και η Στέλλα Κυριακίδου που με συνάντησαν τυχαία λίγο πριν εμφανιστούν στην εκπομπή του Νικήτα Κυριάκου πριν από τρεις βδομάδες, δεν θα είχα ανακαλύψει τίποτα»

Τις τελευταίες μέρες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που αναφέρονταν στο πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας, με την ίδια να απαντά μέσω των social media ότι αντιμετωπίζει όντως ένα πρόβλημα υγείας για το οποίο όμως θα μιλήσει όταν νιώσει έτοιμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS