CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κάλια Ελευθερίου αποκαλύπτει: «Κλείστηκα στο σπίτι, ντρεπόμουν, έχασα την χαρά μου»

Η Κάλια Ελευθερίου αποκαλύπτει: «Κλείστηκα στο σπίτι, ντρεπόμουν, έχασα την χαρά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε χθες η Κάλια Ελευθερίου, η οποία μίλησε μέσα σε όλα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όπου και την βλέπαμε τον τελευταίο καιρό ωστόσο πρόσφατα αποχώρησε. 

Μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, για τις συνεργασίες που είχε τηλεοπτικά στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε και πως βίωσε το περιστατικό με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ. Εξηγεί, σε ποια φάση άρχισε και καταλάβαινε ότι θα μπορούσε να φύγει από την εκπμπή του Λιάγκα ενώ αποκάλυψε με ποια άτομα από εκείνη την ομάδα είχε πιο στενή σχέση.

Όσον αφορά το περιστατικό με την κοπέλα και το πώς σχολιάστηκε από όλα τα άτομα της εκπομπής, είπε ότι κλείστηκε στο σπίτι, πονούσε το στομάχι της, ενώ μάλιστα ντρεπόταν για το πως αντιμετώπισε την κατάσταση.

Ανέφερε ότι εκείνο το περιστατικό την γέρασε αυτό τον χρόνο, έχασε λίγο από την χαρά της και πρόσθεσε ότι έχασε και τον αυθορμητισμό της.

Όλα όσα είπε για την αποχώρηση της, αλλά και τα όσα είπε για την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν, το ότι αν δεν έχει πάει σε καλλιστεία στην Κύπρο δεν κάνεις καριέρα, στο πιο κάτω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS