CELEBRITIESSHOWBIZΗ Ζέτα Μακρυπούλια όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Το αδημοσίευτο βίντεο από...

Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Το αδημοσίευτο βίντεο από το Μπαλί εν έτει 2008

Μοναδικές στιγμές από το παρελθόν της μας έδειξε σήμερα μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Ζέτα Μακρυπούλια. Με έντονο αυτοσαρκασμό ανέβαζε ένα απολαυστικό βίντεο με την ίδια πρωταγωνίστρια σε εξωτική παραλία του Μπαλί!

Συγκεκριμένα πρόκειται για πλάνα από το 2008 σε παρασκήνια μετά το τέλος φωτογράφησης. Υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα είναι οι καλοί της φίλοι Ρούλα Ρέβη και Γιάννης Μαρκετάκης και όπως σημείωσε η ηθοποιός και η παρουσιάστρια, δέχτηκε… πιέσεις για να το αναρτήσει.

«Δέχομαι ένα απίστευτο bullying εδώ και μια ώρα για να ανεβάσω αυτό το βίντεο από Ρούλα Ρέβη και Γιάννη Μαρκετάκη. Επειδή όμως μου έχετε προσφέρει πολύ γέλιο και τότε και τώρα σας το αφιερώνω! Πίσω λοιπόν στο 2008 Μπαλί. Λίγο το μαλλί, λίγο η ατελείωτη αμμουδιά, λίγο το τέλος μιας πολύωρης φωτογράφισης… Τι να λέμε τώρα….Απλώς η ώρα της βλακείας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά και τη βλέπουμε να τραγουδάει και να χορεύει στη μαγευτική παραλία.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Δέχομαι ενα απίστευτο bullying εδω και μια ωρα για να ανεβάσω αυτο το βιντεο απο @rrevi και @ymarketakis Επειδη ομως μου έχετε προσφέρει πολυ γέλιο και τοτε και τωρα σας το αφιερώνω! Πισω λοιπον στο 2008 #bali Λιγο το μαλλι, λιγο η ατελείωτη αμμουδιά, λιγο το τελος μιας πολύωρης φωτογραφισης… Τι να λεμε τωρα…. Απλώς η ωρα της βλακειας!!!😛😛 #tbw #throwback #photoshooting #backstage #lovemyjob #lovemyteam #memories 💕#περιηγητικοςσυλλογος shooting by @ymarketakis

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS