CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντινα Ευριπίδου: Η απάντησή της στα κακεντρεχή σχόλια και σε όσους την...

Κωνσταντινα Ευριπίδου: Η απάντησή της στα κακεντρεχή σχόλια και σε όσους την χαρακτηρίζουν «ξινή»

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Hello! παραχώρησε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μαζί με τον πολύ καλό της φίλο Gregory Morfi, μιλώντας για τη δυνατή φιλία τους.

Ανάμεσα σε άλλα, το όμορφο μοντέλο μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε για την παρουσίαση των καλλιστείων αλλά και για τη δυναμική επιστροφή της στην τηλεόραση όπως επίσης και για την πρωινή εκπομπή του καναλιού, έχοντας στο πλευρό της τον Μιχάλη Σοφοκλέους.

evripidua3

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να δώσει την δική της απάντηση αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, απευθυνόμενη σε όσους την αποκάλεσαν κατά καιρούς «ξινή» λόγω της αυστηρής συμπεριφοράς που επιδεικνύει στην τηλεόραση.

«Τα κακόβουλα σχόλια ποτέ δεν τα έλαβα υπόψη. Αντίθετα, σχόλια του τύπου πώς να γίνω καλύτερη, είμαι δεκτική στο να τα ακούσω, αλλά και να τα λάβω υπόψη μου για να βελτιωθώ. Παρόλα αυτά, πριν είχα έναν άλλο ρόλο, φέτος καλούμαι να δείξω ένα άλλο πρόσωπο από το ρόλο μου ως παρουσιάστρια. Αν για κάποιους το γεγονός ότι ήμουν σωστή στη δουλειά μου και αυστηρή μεταφράστηκε ως ξινή τι να πω; Σίγουρα στην προσωπική μου ζωή δεν έχω καμία σχέση μ’ αυτό. Άλλωστε ζούμε σε μια εποχή όπου το αρνητικό σχόλιο πουλά, η κακία πουλά. Είναι πολύ εύκολο πλέον μέσα από τα socialmedia και κρύβοντας το ποιος είσαι να γράφεις ό,τι σου έρθει στο κεφάλι. Είναι και αυτό μια μορφή μπούλινγκ. Όλο αυτό το πράγμα θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS