CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Ευριπίδου: Καλλίγραμμη κι ας τρώει... πίτσα

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Καλλίγραμμη κι ας τρώει… πίτσα

Ποιος είπε ότι τα μοντέλα τρώνε μόνο βραστά λαχανικά, κοτόπουλα και ψάρια στο ατμό και πως μένουν μακριά από πειρασμούς και ατασθαλίες για να διατηρούν τις ιδανικές αναλογίες τους; Για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου σίγουρα δεν ισχύει αυτό!

Όπως δήλωσε και σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town, «Δεν μπορώ να στερούμαι το φαγητό. Κάνω πάρα πολλές ατασθαλίες». Δια του λόγου το αληθές, η ίδια μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram το ψεσινό της δείπνο που δεν ήταν άλλο από ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσα με μπόλικο κέτσαπ!

evripidou

Σε ίδια συνέντευξη στο Down Town εξήγησε μάλιστα πώς μπορεί να διατηρεί το συγκεκριμένο σωματότυπο κάνοντας ατασθαλίες. «Προς το παρόν, έχω καλό μεταβολισμό. Αντιλαμβάνομαι πως αυτό θα αλλάξει κάποια στιγμή. Βέβαια, με έχει βοηθήσει το γεγονός ότι γυμναζόμουν πάρα πολύ στην εφηβεία μου. Έχω δηλαδή ένα καλούπι που δεν είναι τόσο εύκολο να καταστραφεί. Συνήθως, οι κοπέλες που ασχολούνται με το μόντελινγκ, ζυγίζονται καθημερινά, αλλά ίσως δικαιολογημένα διακατέχονται από αυτό το άγχος. Ομολογώ πως και εγώ πέρασα από αυτή τη φάση. Αλλά στην περίπτωση μου δεν κράτησε πάνω από δυο μήνες. Άλλωστε, θεωρώ πως αν έχεις μερικά επιπλέον κιλά, μπορείς να τα χάσεις με μια ισορροπημένη διατροφή. Και αυτό προσπαθούμε να διδάξουμε στο εργαστήρι μας. Πως το παν είναι η υγεία και όχι το πώς φαίνεται το σώμα μας».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS