CELEBRITIESSHOWBIZΛαμπερές αφίξεις στον βασιλικό γάμο! (εικόνες)

Λαμπερές αφίξεις στον βασιλικό γάμο! (εικόνες)

Περισσότεροι από 2.600 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο του πύργου του Ουίνδσορ για να παρευρεθούν κατά την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού όπως και κατά την αποχώρησή τους μετά το μυστήριο για μια βόλτα με άμαξα στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρακολουθήστε live τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle (βίντεο)

Mεταξύ των προσκεκλημένων θα βρίσκονται 1.200 μέλη του κοινού, διαφόρων ηλικιών και προφίλ, από τις τέσσερις γωνιές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Λαμπερές παρουσίες έδωσαν το παρών τους στον γάμο της χρονιάς και έκαναν τα φλας ν’ αστράφτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Royal wedding: Καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι για την τελετή (εικόνες)

Η Αμάλ Αλαμουντίν εμφανίστηκε στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ με ένα εντυπωσιακό, ογκώδες καπέλο και κίτρινο φόρεμα. Ήταν εκθαμβωτική φορώντας μια δημιουργία της Stella McCartney.

 

Η Βικτώρια Μπέκαμ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ακολούθησαν ενώ λίγο μετά εμφανίστηκε και η Πίπα Μίντλετον, για την οποία υπήρχε φημολογία πως δεν είναι καλεσμένη στο γάμο, αλλά όπως φαίνεται έλαβε προσκλητήριο. Η Pippa Middleton επελεξε ένα φόρεμα του οίκου «Hepburn”» αξίας £ 495 από τη βρετανική ετικέτα The Fold.

Η Victoria Beckam επέλεξε ένα στενό μαύρο φόρεμα σε αυστηρό στιλ και έδειχνε πολύ κομψή.

Οι αφίξεις των καλεσμένων πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μια ώρα πριν αρχίσει ο γάμος καθώς θα ακολουθήσει ο ερχομός της Βασίλισσας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS