CELEBRITIESSHOWBIZΜάρα Κωνσταντίνου: Το υπέροχο στιγμιότυπο με την γιαγιά της που γιορτάζει τα...

Μάρα Κωνσταντίνου: Το υπέροχο στιγμιότυπο με την γιαγιά της που γιορτάζει τα 100 της χρόνια με τραγούδι (video)

Δείτε την “super” γιαγιά όπως την χαρακτήρισε η ηθοποιός, να τραγουδάει!

Ένα πολύ όμορφο πάρτι στήθηκε για τα γενέθλια της γιαγιάς της ηθοποιού, Μάρας Κωνσταντίνου, η οποία χθες Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου έγινε εκατό χρονών!
Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο και έγραψε:

Τι 30, τι 40, τι 50, Τι 100!!!!
Χρονιά πολλά στον γιάγιον μου το καλόν, τον σπάνιον, τον μοναδικό, με την απίστευτη ενέργεια και το όμορφο χαμόγελο. Γιαγιά μου γιαγιούα μου καλή πάντα γερή σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που μου έμαθες που με δίδαξες και που ακόμα μου μαθαίνεις…. Τα μυστικά της ζωή.. ” Η ζωη είναι ένα παιχνίδι… εσύ θα διαλέξεις πως θα παίξεις” (μοιράζομαι μαζι σας αυτήν την μαγική στιγμή… Απολαύστε την) έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.

Τι 30, τι 40, τι 50, Τι 100!!!! Χρονιά πολλά στον γιάγιον μου το καλόν, τον σπάνιον, τον μοναδικό, με την απίστευτη ενέργεια και το όμορφο χαμόγελο. Γιαγιά μου γιαγιούα μου καλή πάντα γερή σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που μου έμαθες που με δίδαξες και που ακόμα μου μαθαίνεις…. Τα μυστικά της ζωή.. " Η ζωη είναι ένα παιχνίδι… εσύ θα διαλέξεις πως θα παίξεις" (μοιράζομαι μαζι σας αυτήν την μαγική στιγμή… Απολαύστε την)

Publiée par Mara Constantinou sur Mercredi 23 octobre 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS