CELEBRITIESSHOWBIZΜαριέττα Χρουσαλά: Το... μυστικό της που έσωσε τον γάμο της Μαρίας Μενούνος

Μαριέττα Χρουσαλά: Το… μυστικό της που έσωσε τον γάμο της Μαρίας Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της το περασμένο Σάββατο και όλα ήταν παραμυθένια όπως ακριβώς τα φανταζόντουσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μενούνος: Ο πατέρας μου κόντεψε να πεθάνει πριν λίγες μέρες, αλλά ο γάμος μου του «χάρισε» 20 χρόνια ζωής!

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό μυσικό που έσωσε τον γάμο τους. Οι τρεις κουμπάροι, Μαριέττα Χρουσαλά, Σωτήρης Κυρανάκος και Δημήτρης Γιαννέτος ήταν πάντα δίπλα της να φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια του γάμου και να ηρεμούν το ζευγάρι που ήθελε να είναι όλα τέλεια για την μεγάλη τους μέρα.

Η κουμπάρα όμως, Μαριέττα Χρουσαλά η οποία είναι και κολλητή φίλη της νύφης, Μαρίας Μενούνος είχε αναλάβει μερικές υποχρεώσεις παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό το βίντεο δείχνει πώς φτιάχτηκε το νυφικό της Μαρίας Μενούνος και είναι μαγικό

Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr η Μαριέττα Χρουσαλά κατάφερε να απαθανατίσει κάθε στιγμή από τη χαρά της φίλης της, τόσο από την προετοιμασία του γάμου, όσο και από το μυστήριο κρατώντας συνεχώς στο χέρι της ένα high-tech gadget το οποίο την βοήθησε να καταγράψει όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν στο Άκοβο και να τις απολαύσει μετά με το νιόπαντρο ζευγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS