CELEBRITIESSHOWBIZΜαρίνα Σάττι: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια για το «τα τα τα»...

Μαρίνα Σάττι: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια για το «τα τα τα» στο Ζάρι

Τις αντιδράσεις για τον στίχο «τα τα τα» του τραγουδιού Ζάρι με το οποίο θα εκπροσωπήσει σε λίγες εβδομάδες την Ελλάδα στη Eurovision, σχολίασε σήμερα η Μαρίνα Σάττι. 

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε ότι το «τα τα τα» προέκυψε αυθόρμητα και αποφάσισαν με την ομάδα της να το κρατήσουν, μεταξύ άλλων, για να είναι πιο εύπεπτο το κομμάτι στο κοινό άλλων χωρών.

«Είχα στο μυαλό μου ότι εφόσον είχα πάει με την επιλογή να είναι ελληνικός ο στίχος και εφόσον τα κουπλέ προέκυψαν να έχουν πολλά λόγια, όταν είχα γράψει το τραγούδι και πριν γραφτούν οι στίχοι, ξέρεις, κάναμε “να να να” και “τα τα τα” και κάπως έτσι υπήρχε από γραφής του τραγουδιού. Μετά επειδή δεν ήθελα να βάλουμε άπειρο στίχο και να είναι κάπως πιο εύκολο για τα αυτιά των ξένων να το ακούσουν, αλλά και κάτι που έκανε το ρεφρέν πιο ρυθμικό και χορευτικό, οπότε κάπως έτσι καταλήξαμε εκεί» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της

Σημειώνεται, ότι όταν παρουσιάστηκε το τραγούδι «Ζάρι» πριν δυο μήνες, η Εύη Δρούτσα σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εξέφρασε την ενόχλησή της για την ΕΡΤ, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι, πως έκλεψαν μια φράση από άλλο κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η ίδια είναι στιχουργός του «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, το οποίο περιέχει και τη φράση «Τα-τα-τα» και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS