CELEBRITIESSHOWBIZΝίκος Καρβέλας-Αννίτα Πάνια: Όλες οι λεπτομέρειες για την πρώτη σοβαρή κρίση στο...

Νίκος Καρβέλας-Αννίτα Πάνια: Όλες οι λεπτομέρειες για την πρώτη σοβαρή κρίση στο γάμο τους!

Η πρώτη κρίση στο γάμο τους είναι γεγονός. Ο πολυσχιδής συνθέτης και η ευφυής παρουσιάστρια δε μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, καθώς εκείνος φιλοξενείται στο σπίτι της Άννας Βίσση.

Της Δανάης Πετάλα

 

Δύο άνθρωπο μοναδικοί, με ταλέντα και χαρίσματα, με χιούμορ καταλυτικό, φαινομενικά πολύ διαφορετικοί από τους συνηθισμένους Έλληνες γονείς, αλλά τόσο αφοσιωμένοι στον οκτάχρονο πλέον γιο τους, Ανδρέα. Η ιστορία αγάπης του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια έμοιαζε με παραμύθι, στο οποίο δύο ασυμβίβαστες καρδιές βρήκαν καταφύγιο ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Δεν ήταν μονάχα το γεγονός ότι ταίριαξαν, αλλά και το ότι η Άννα Βίσση γοητεύτηκε στο έπακρο από την προσωπικότητα της Αννίτας, μιλώντας με θετικότατα λόγια για τη γυναίκα που πήρε τη θέση της –κατά κάποιο τρόπο– στην καρδιά του Νίκου Καρβέλα. Δεν υπήρχε συνέντευξη της σταρ στην οποία να μην εξέφραζε μια θετική άποψη για την ευφυή και συναρπαστική Αννίτα. Ο ερχομός του Ανδρέα, πρωτοχρονιά του 2008, γέμισε με ευτυχία τόσο το ζευγάρι όσο και την ευρύτερη οικογένεια, καθώς η Σοφία Καρβέλα δε χόρταινε να παίζει μαζί του, βιώνοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα – ήταν ενθουσιασμένη νιώθοντας ότι είχε πλέον κι εκείνη έναν αδελφό.

Οι εμφανίσεις του ζεύγους σπάνιζαν, διότι προτιμούσαν τη θαλπωρή του σπιτιού και τη φιλική συντροφιά. Όσοι προνομιούχοι έμπαιναν σπίτι τους, έκαναν λόγο για ασύλληπτη χημεία μεταξύ τους, καθώς είναι άνθρωποι με άποψη, αλλά και αυτοσαρκασμό διόλου συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα.

pania4

Ο γάμος τους, το Μάιο του 2010, παρόλο που ήταν κλειστός, άφησε εποχή. Καταρχήν η νύφη, ενώ είχε παραγγείλει το νυφικό της με λεπτομερείς οδηγίες στον οίκο «Pronovias», την τελευταία στιγμή αποφάσισε να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες. Αυτή είναι η Αννίτα Πάνια. Ανατρεπτική! Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης, στο «Politia Tennis Club», με κουμπάρους τον ιδιοκτήτη του χώρου και στενό φίλο του Νίκου Καρβέλα, Κώστα Δροσόπουλο, και τη Ρούλα Κορομηλά.

pania1

Ο μικρός Ανδρέας έδωσε «ρεσιτάλ» εκείνο το βράδυ, παίζοντας με τα ντραμς, ενώ η αφιέρωση του Νίκου Καρβέλα στην Αννίτα Πάνια ήταν απ’ αυτές που χαράσσονται για πάντα στη μνήμη: «Αννίτα σ’ αγαπώ, Αννίτα σε λατρεύω, είσαι η γυναίκα της ζωής μου! Όταν φεύγεις από το σπίτι, δεν μπορώ να κοιμηθώ». Είναι, ωστόσο, περίεργα τα γυρίσματα της ζωής, καθώς έξι περίπου χρόνια μετά, δεν είναι εκείνη που έφυγε από το σπίτι, αλλά ο συνθέτης. Η πρώτη μεγάλη κρίση στο γάμο τους είναι γεγονός. Αδιάψευστος μάρτυρας για άλλη μια φορά ο φωτογραφικός φακός, ο οποίος κατέγραψε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα που σήμερα δημοσιεύει το Hello!.

pania5

Ο Νίκος Καρβέλας δε μένει πλέον στο ίδιο σπίτι με την οικογένειά του. Η Άννα Βίσση τον φιλοξενεί στο σπίτι της, στην Εκάλη, κι εκείνος βρίσκει προσωρινά εκεί καταφύγιο, προσπαθώντας να σκεφτεί ώριμα για το μέλλον της σχέσης του με την παρουσιάστρια.

 

pania6

Κατά τη διάρκεια μάλιστα του περασμένου σαββατοκύριακου, ο Νίκος Καρβέλας έβγαινε από το σπίτι στην Εκάλη και επέστρεφε μετά από λίγες ώρες. Το σημαντικό είναι ότι διανυκτέρευσε εκεί. Αλλά κι εκείνη, άψογη μητέρα, προσπαθεί να διαφυλάξει –όσο είναι εφικτό– την ισορροπία στο σπίτι, ώστε ο Ανδρέας να μην επηρεαστεί από τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή των γονιών του. Στο πλευρό της, δε, είναι οι καλοί της φίλοι. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο κανάλι «Ε» κανείς δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει με την Αννίτα, ενώ οι πιο παρατηρητικοί διαπίστωσαν πως τις τελευταίες εβδομάδες δε φοράει τη βέρα της. Στις ερωτήσεις, ωστόσο, που της κάνουν εκείνη απαντά πως «Έτσι είναι οι γάμοι, έχουν και τις δυσκολίες τους», προσπαθώντας ν’ αλλάξει θέμα συζήτησης.

pania7

Στο πλευρό του συνθέτη, εκτός από την Άννα Βίσση, βρίσκεται και η καλή του φίλη –έχουν υπάρξει και ζευγάρι στο παρελθόν– Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Μαζί της περνάει αρκετή ώρα, συζητώντας και αναλύοντας την κατάσταση. Ίσως η μεγάλη αυτή κρίση να είναι προσωρινή. Όλοι το εύχονται. Δύο άνθρωποι μοναδικοί, που αγαπήθηκαν πολύ, δε θα άφηναν μια κακή στιγμή να τους παρασύρει σ’ ένα άδοξο φινάλε. Σε αναμονή των εξελίξεων, φίλοι και συγγενείς εύχονται από καρδιάς να γίνει ό,τι είναι καλύτερο για εκείνους, αλλά και το γιο τους, Ανδρέα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS