CELEBRITIESSHOWBIZΝτέμι Μουρ: «Η μητέρα μου με πούλησε για 500 δολάρια, το έμαθα...

Ντέμι Μουρ: «Η μητέρα μου με πούλησε για 500 δολάρια, το έμαθα από τον βιαστή μου»

Ήταν γνωστό ότι η αυτοβιογραφία της Ντέμι Μουρ θα περιείχε αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, όμως, κανείς δεν φανταζόταν τον πόνο, την απόγνωση και την ντροπή που θα έκρυβαν οι εξομολογήσεις για την ίδια της τη μητέρα.

Σύμφωνα με όσα έρχονται πλέον στο φως και ύστερα από συνέντευξη της ηθοποιού στην εκπομπή «Good Morning America», η Μουρ έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από άντρα που ήταν γνωστός της μητέρας της και που της είπε ότι πρακτικά εκείνη του την πούλησε για να την κάνει ό,τι ήθελε με αντάλλαγμα 500 δολάρια…

«Ήταν βιασμός. Ηταν μία τραγική προδοσία που μου αποκαλύφθηκε με τη βάρβαρη ερώτηση του: Πώς νιώθεις που η μάνα σου σε έκανε πόρνη για 500 δολάρια;», είπε η Μουρ, παγώνοντας τους πάντες, τηλεθεατές και συνεργάτες της εκπομπής του Σόγερ.

Κατά το παρελθόν, η 56χρονη ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι η μητέρα της ήταν αλκοολική και την έσερνε μαζί της σε μπαρ και συναντήσεις με αγνώστους, ώστε να τους δελεάζει για να της δίνουν χρήματα…

Όταν ρωτήθηκε για το αν τελικά πιστεύει αυτό που της είπε ο βιαστής της εκείνη την ημέρα, η Μουρ εξήγησε ότι βαθιά μέσα της δεν θέλει να το πιστέψει. Πιστεύει ωστόσο ότι τα χρήματα τα πήρε η μητέρα της.

«Δεν πιστεύω ότι ήταν απευθείας συναλλαγή, όμως ήταν μια πράξη που με εξέθεσε σε κίνδυνο», εξήγησε. Ας σημειωθεί ότι η μητέρα της πέθανε το 1998 και ότι η Μουρ είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει αλλεπάλληλες απόπειρες αυτοκτονίας.

«Θυμάμαι ότι τα μικρά παιδικά μου δάκτυλα να προσπαθούν να βγάλουν τα χάπια από το στόμα της μητέρας μου. Θυμάμαι την παιδική ηλικία να τελειώνει μ’ αυτή την απόπειρα. Ήταν η στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή», εξομολογείται.

Ας σημειωθεί ότι και η Μουρ είχε αντιμετωπίσει πολλές φορές προβλήματα με την εξάρτησή της από ουσίες, ότι είχε νοσηλευτεί και ότι κάποιες φορές είχε απασχολήσει τα media με την κατάρρευση της σε δημόσιους χώρους από τη χρήση ουσιών.

Το βιβλίο, το οποίο αφιερώνει στις τρεις κόρες της και τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις, φαίνεται ότι θα είναι ένα εξαιρετικά σκοτεινό ταξίδι για τους αναγνώστες στον κόσμο του Χόλιγουντ που υποφέρει στο περιθώριο της δόξας, έχοντας να αφηγηθεί άπειρες τέτοιες ιστορίες ανθρώπων που μας συστήθηκαν ως πανίσχυροι της βιομηχανίας του θεάματος, αλλά κυνηγήθηκαν πολύ από τους προσωπικούς τους δαίμονες…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS