CELEBRITIESSHOWBIZΟ Ανδρέας Γεωργίου απαντά στον Μέμο Μπεγνή! - Το αιχμηρό σχόλιό του...

Ο Ανδρέας Γεωργίου απαντά στον Μέμο Μπεγνή! – Το αιχμηρό σχόλιό του (βίντεο)

Την περασμένη Παρασκευή ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πως ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha, καθώς θα τον δούμε στο Τατουάζ.

Το νέο του επαγγελματικό βήμα απέσπασε ποικίλα σχόλια, καθώς πολλοί θεώρησαν πώς δεν έχει υποκριτικό ταλέντο. Ο Μέμος Μπεγνής δεν δίστασε να σχολιάσει δημόσια την συμμετοχή του Ντάνου στην σειρά, με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστός ηθοποιός «καρφώνει» τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Τατουάζ (εικόνες)

Κάτω από σχετική ανάρτηση του Βασίλη Μπουζιώτη, σχολίασε: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια». Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιο του έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος είναι παραγωγός του Τατουάζ, μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και απάντησε στο καυστικό σχόλιο του ηθοποιού.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Τατουάζ! Υπέγραψε με τον Ανδρέα Γεωργίου (εικόνες)

Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS