CELEBRITIESSHOWBIZΟ λόγος που οι φίλοι του πρίγκιπα Harry δεν αποδέχονται την Meghan...

Ο λόγος που οι φίλοι του πρίγκιπα Harry δεν αποδέχονται την Meghan Markle

Οι πολιτικές πεποιθήσεις της Meghan Markle φαίνεται ότι δυσκολεύουν την προσαρμογή στη νέα της ζωή στο παλάτι. Αν και δεν φαίνεται λυπημένη, πηγές αναφέρουν ότι δείχνει αρκετά μοναχική. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, η Meghan παρατηρείται συχνά να περπατάει μόνη της στην έκταση Great Tew, στην οποία βρίσκεται το σπίτι όπου διαμένουν με τον πρίγκιπα Harry.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Μιλάει πρώτη φορά για το νυφικό της

Η Meghan φημολογείται ότι περνάει περισσότερο χρόνο με τον πρίγκιπα και τους στενούς του φίλους, παρά με την δική της παρέα. Ωστόσο, οι φίλοι του Harry μάλλον δεν τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στις πεποιθήσεις της.

H Lady Colin Campbell, Βρετανίδα συγγραφέας μιας αμφιλεγόμενης βιογραφίας της Diana, αναφέρει ότι η Meghan είναι ιδιαιτέρως φιλελεύθερη, και οι μοντέρνες, αριστερές της απόψεις δεν ταιριάζουν και πολύ με αυτές των φίλων του Harry. Η Campbell επισημαίνει ότι η Meghan αντιτίθεται σε πολλές από τις ιδέες που αποτελούν διαχρονικά κοινό έδαφος σε αυτούς τους κύκλους (όπως η χρήση όπλων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kate Middleton: Η συμβουλή που έδωσε στη Meghan Markle για να αποκτήσει παιδιά

Ο χαρακτηρισμός της ζωής της Meghan ως «μοναχική», θυμίζει την αντίστοιχη περιγραφή του βιογράφου Andrew Morton για την Πριγκίπισσα Diana, στο βιβλίο του «Diana – Η αληθινή της ιστορία». Μπορεί η Meghan Markle να μην αντιμετωπίζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα στην προσαρμογή της, αλλά σίγουρα υπάρχουν κοινά στοιχεία στις δυσκολίες των δύο γυναικών να αντιληφθούν τους κανόνες της βασιλικής ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS