CELEBRITIESSHOWBIZΠρόσωπο της κυπριακής showbiz στην κριτική επιτροπή του «Next top model»! (εικόνες)

Πρόσωπο της κυπριακής showbiz στην κριτική επιτροπή του «Next top model»! (εικόνες)

Mετά από επτά χρόνια απουσίας, επιστρέφει η ελληνική εκδοχή του «Next Top Model» στις οθόνες μας. Όλοι περιμένουμε ποια θα είναι τα άτομα που θα πλαισιώσουν τον νέο κύκλο του fashion project.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρω1νό» και τα όσα ειπώθηκαν στο πάνελ το πρωί της Τρίτης τα πρόσωπα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή είναι πολλά. Ήδη την περασμένη εβδομάδα είδαμε ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα για να αναλάβουν την παρουσίαση του show.

Ο Άρης Καβατζίκης, λοιπόν, αυτή τη φορά μοιράστηκε μαζί μας τα πιθανά ονόματα για την κριτική επιτροπή. Πρώτη πρώτη ανέφερε την γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη. Ύστερα, μίλησε για τον πρωτοποριακό σχεδιαστή μόδας Αλέξανδρο Μητρόπουλο.

Η booker μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου αλλά και η blogger Έλενα Γαλύφα ήταν δύο ακόμη ονόματα που λέγεται ότι παίζουν πολύ στις συζητήσεις για την κριτική επιτροπή.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, που ζει και εργάζεται στην Κύπρο, και το γνωστό μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τα κορίτσια που κλείνουν την εξάδα με τους επικρατέστερους για τη θέση του κριτή στο Next Top Model.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS