CELEBRITIESSHOWBIZΠρώτη φορά: Ο Αποστόλης Τότσικας φωτογραφίζει τη γυναίκα του μαζί με τα...

Πρώτη φορά: Ο Αποστόλης Τότσικας φωτογραφίζει τη γυναίκα του μαζί με τα παιδιά τους

Μόνο στο Omikron και για πρώτη φορά! Ο Αποστόλης Τότσικας φωτογραφίζει τη γυναίκα του Ρούλα Ρέβη, μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Η Ειρήνη-Χρυσή-Μαρία και ο Άγγελος-Μιχαήλ είναι τώρα είκοσι μηνών. Γεννήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2015. Εκτός από κάποιες φωτογραφίες στα social media, δεν τα είχαμε δει σε κάποια επίσημη φωτογράφηση μέχρι τώρα, παρόλο που η μαμά τους είναι μια από τις πιο διάσημες φωτογράφους στην Ελλάδα. Να, όμως, που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η Ρούλα Ρέβη αποφάσισε να κάνει μαζί τους την πρώτη της φωτογράφηση για εξώφυλλο περιοδικού. Μάλιστα τις φωτογραφίες τις τράβηξε ο ίδιος ο Αποστόλης Τότσικας, κι έτσι συμμετέχει όλη η οικογένεια στο εγχείρημα!

Την αποκλειστικότητα έχει το περιοδικό Omikron, στο οποίο η γνωστή φωτογράφος είχε παραχωρήσει πριν από τρία χρόνια, τον Ιούλιο του 2014, και την πρώτη της προσωπική συνέντευξη. «Ξέρω πως θα το φροντίσετε στην Κύπρο, νιώθω ασφάλεια, ξέρω ότι δεν θα γίνει κάτι επιπόλαιο για να “πουλήσετε” και να βγει κάτι καλιαρντό. Κι αυτό μ’ αρέσει», λέει στη συνέντευξη της εξηγώντας τους λόγους που επέλεξε κι αυτή τη φορά το Omikron ώστε να κάνει την πρώτη επίσημη φωτογράφηση με τα παιδιά της.

Η συνέντευξη της Ρούλας Ρέβης στο Omikron δεν είναι καθόλου «ροζ». Μιλά για το πώς είναι να γίνεσαι μητέρα στα 40 σου, το πόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξε σ’ αυτό η αγάπη της για τον Αποστόλη Τότσικα, τις δύσκολες 73 μέρες που χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο, το φόβο της ότι θα έχανε τα παιδιά, αλλά και τη μεγάλη ευτυχία που βιώνει σήμερα.

Περισσότερα, στο τεύχος του περιοδικού Omikron που κυκλοφορεί την Κυριακή, 28 Μαΐου, μαζί με τον Φιλελεύθερο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS