CELEBRITIESSHOWBIZΨεύτικοι οι κοιλιακοί του Κωνσταντίνου Βασάλου;

Ψεύτικοι οι κοιλιακοί του Κωνσταντίνου Βασάλου;

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες μετά τις φήμες ότι ένας εκ των παικτών του Survivor απέκτησε τους κοιλιακούς του χάρη σε αισθητική επέμβαση, με τα σενάρια για το ποιος είναι να δίνουν και να παίρνουν.

«Υπάρχει κάποιος άντρας που έχει βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς… Είναι μία νέα τεχνική που σου κάνει πλαστικός για να φαίνεσαι φέτες. Για δύο μήνες είσαι μελανιασμένος και μωβ, αλλά μετά είσαι τέλειος! Στις γυναίκες δεν κάνει αυτό… Πριν λίγες μέρες το έμαθα και δεν σου περνάει το μυαλό ποιος είναι…», ανέφερε προ ημερών η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής Το Πρω1νό, με την παρέα του πάνελ να προσπαθεί να μαντέψει, «ποντάροντας» στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Καλεσμένος στο Happy Day, το πρωί της Τετάρτης, ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης Βασάλος, ρωτήθηκε ευθέως αν ο γιος του είναι ο παίκτης που έχει βάλει πλέγμα. Αρχικά, έμεινε με το στόμα ανοικτό, ενώ στη συνέχεια το διέψευσε, επισημαίνοντας ότι ο γιος του είναι από μικρός στα γυμναστήρια, μιας και ασχολούνται οικογενειακώς με το bodybuilding. «Μόνο ως χιούμορ μπορώ να το εισπράξω αυτό! Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στο γυμναστήριο… Είναι για γέλια αυτό!», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS