CELEBRITIESSHOWBIZΨηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές: To Twitter «γλεντάει» με το Next Top Model...

Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές: To Twitter «γλεντάει» με το Next Top Model (εικόνες)

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι πρέπει να γνωρίζεις για την Kύπρια με ύψος 1,55 που πήγε στο Next Top Model

Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για τις υποψήφιες ένας είναι ο απόλυτος στόχος: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Η πρώτη audition του παιχνιδιού που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα έγινε και από τα μάτια μας πέρασαν επίδοξα μοντέλα. Ψηλές, κοντές- μέχρι και υποψήφια με ύψος 1,55 προκρίθηκε- πέρασαν στην επόμενη φάση και πέρασαν και από γενεές δεκατέσσερις στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Next Top Model: Αυτή είναι η Κύπρια με ύψος 1.55 που πέρασε στο bootcamp (βίντεο)

Φυσικά, τα σχόλια μονοπώλησαν κοπέλες με εμφυτεύματα σε στήθος και χείλη, μαμάδες με κόρες εν δράσει, plus size μοντέλα, αλλά και ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός που προτίμησε να πει αλήθειες και να κόψει κοπέλες που του φάνηκαν «πλαστικές».

Τα σχόλια απλώς απολαυστικά. Δες τα καλύτερα παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS