CELEBRITIESSHOWBIZΡέμος, Θεοδωρίδου και Παπαρίζου στην Κύπρο - Πανέτοιμοι για τη μεγάλη συναυλία!

Ρέμος, Θεοδωρίδου και Παπαρίζου στην Κύπρο – Πανέτοιμοι για τη μεγάλη συναυλία!

Έφθασε η στιγμή για το απόλυτο event του καλοκαιριού! Σήμερα το βράδυ, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου, ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική συναυλία στη Λάρνακα, στο Στάδιο Γ.Σ.Ζ.

Έλενα Παπαρίζου και Νατάσα Θεοδωρίδου έφθασαν με την ίδια πτήση το απόγευμα της Πέμπτης στην Κύπρο, ενώ λίγες ώρες μετά ακολούθησε η άφιξη του Αντώνη Ρέμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ

Τα τρία μεγάλα ονόματα του ελληνικού πεντραγράμμου υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας οι θαυμαστές τους για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Το βράδυ της Πέμπτης ακολούθησε η διάσκεψη Τύπου για την αποψινή μεγάλη συναυλία, με τους τρεις τραγουδιστές να δηλώνουν πανέτοιμοι να ξεσηκώσουν το κοινό τους στην Κύπρο.

Με οδηγό τις σπουδαίες επιτυχίες τους, οι τρεις καλλιτέχνες  θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, συμπαρασύροντας σε μελωδικά μονοπάτια τον κόσμο που θα τους απολαύσει σε μία σπάνια συνύπαρξη το βράδυ της Παρασκευής!

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το απόλυτο γεγονός του καλοκαιριού ΕΔΩ.

Χορηγοί επικοινωνίας:

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το  www.Tickethour.com.cy, απ’ όλα τα καταστήματα ACS Courier, από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας και από τα ταμεία του ΓΣΖ (από τις 6.30 και μετά)

Τιμή εισιτηρίων: 20 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS