CELEBRITIESSHOWBIZΣήμερα ο γάμος της Σερένα Γουίλιαμς - Ποιοι διάσημοι είναι καλεσμένοι;

Σήμερα ο γάμος της Σερένα Γουίλιαμς – Ποιοι διάσημοι είναι καλεσμένοι;

Θα το πάρει τελικά το κορίτσι ο συνιδρυτής του Reddit, Αλέξις Οχάνιαν. Ο Αλέξις θα παντρευτεί σήμερα τη  σήμερα τη σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, Σερένα Γουίλιαμς στη Νέα Ορλεάνη σε μια κλειστή τελετή.

Το ζευγάρι, που είναι γονείς της μόλις 3 μηνών Αλέξις Ολυμπία, θα ανταλλάξει τους όρκους του στο Κέντρο Σύγχρονων Τεχνών της Νέας Ορλεάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του μωρού της Σερένα Γουίλιαμς

Πηγές λένε ότι η τελετή θα γίνει υπό αυστηρή μυστικότητα και οι επισκέπτες δεν έχουν ενημερωθεί για την ακριβή τοποθεσία του γάμου, εκτός από το ότι τα αυτοκίνητα θα σταλούν στα ξενοδοχεία τους για να τους παραλάβουν.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η λίστα των καλεσμένων είναι μεγάλη και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ονόματα όπως η Κρις Τζένερ, η Εύα Λονγκόρια, η Μπιγιονσέ με το σύζυγό της Τζέι Ζι και φυσικά η αδερφή της Σερένα, Βένους.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις είναι επίσης πολύ καλή φίλη με την αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι, την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, η οποία και αναμένεται να δώσει το παρών.

Πιστεύεται ότι δε θα επιτραπεί στους παραβρισκόμενους να αναρτήσουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η Σερένα έχει υπογράψει συμφωνία με την Vogue για αποκλειστικές φωτογραφίες του γάμου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS