CELEBRITIESSHOWBIZΤι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Down Town που κυκλοφορεί αυτή...

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Down Town που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Όλα όσα θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού Down Town που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 26 Μαρτίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο.

* ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: 35 χρόνια «φαγούρας». Όσα τους ένωσαν κι όσα τους χώρισαν κατά καιρούς. Από την πρώτη συνάντηση το 1973, στο love story που άρχισε το 1982, μέχρι την εποχή που χώρισαν την περιουσία τους και δεν μιλούσαν καν.

* ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: Το φαβορί του Rising Star, ο 16χρονος που θεωρείται απ’ όλους “φαινόμενο”, μιλά για τη ζωή του, τα είδωλά του, το πως ονειρεύεται την πορεία του.

* Μέρες και νύχτες με τον ΣΤΑΝ στην Ισλανδία. Τον ακολουθήσαμε στο παγωμένο τοπίο για τα γυρίσματα του νέου του video clip και κακαταγράψαμε εντυπωσιακές εικόνες.

* Ο HOVIG δηλώνει πανέτοιμος να τα δώσει όλα στη Eurovision. “Το τραγούδι μας, αρέσει πολύ”, λέει στη συνέντευξη του στο Down Town.

AKOMA: Οι μεγάλες κομπίνες στο χώρο της Τέχνης. Τα σκάνδαλα που κρύβονται πίσω από διάσημους πίνακες και τα δισεκατομμύρια που κάνουν φτερά.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του περιοδικού Down Town Κύπρου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 26 Μαρτίου, μαζί με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS