CELEBRITIESSHOWBIZΤο τριήμερο πάρτι γενεθλιών γνωστής Κύπριας στην Κρήτη (εικόνες)

Το τριήμερο πάρτι γενεθλιών γνωστής Κύπριας στην Κρήτη (εικόνες)

Τα γενέθλιά της είχε χθες γνωστή Κύπρια, η οποία γιόρτασε τα 60χρονά της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη.

H  γνωστή socialite διοργάνωσε ένα τριήμερο ταξίδι στον συγκεκριμένο προορισμό, όπου επέστρεψε ξανά μετά από δέκα χρόνια για να γιορτάσει και πάλι τα γενέθλιά της.

Η οικογένειά της και οι φίλοι της ήταν εκεί για να της δώσουν τις πιο θερμές ευχές τους αλλά και για να μοιραστούν μαζί της όμορφες στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε πώς ευχήθηκαν τα αδέρφια Θεοδότου στη μητέρα τους για τα γενέθλιά της (βίντεο)

Ο λόγος για την Κάτια Θεοδότου, η οποία ετοίμασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τους εκλεκτούς καλεσμένους της, οι οποίοι έδωσαν το παρών τους σε αυτό το εορταστικό τριήμερο.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι φίλοι της στα social media, αλλά και ο αγαπημένος της γιος και επίσης επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδότου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μαγευτικό δείπνο με τη συνοδεία παραδοσιακής κρητικής μουσικής και με θέα τη θάλασσα.

Η εορτάζουσα ήταν κομψά ντυμένη, ενώ ξεχώριζε το χειροποίητο μαντήλι από την Κρήτη στο κεφάλι της. Παρόμοιο μαντήλι φορούσαν και αρκετοί εκλεκτοί φίλοι της.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από τα γενέθλια της Κάτιας Θεοδότου:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS