CELEBRITIESSHOWBIZΒίκυ Χατζηβασιλείου: Η εξομολόγηση της για την ομοφυλοφιλία και το 15χρονο γιο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εξομολόγηση της για την ομοφυλοφιλία και το 15χρονο γιο της

Είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ κάθε φορά που δίνει συνέντευξη ξέρει πως να τραβάει τη προσοχή με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μία γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της και αυτό που σκέφτεται δεν διστάζει να το πει.

Πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε για πολλά και διάφορα θέματα μεταξύ άλλων και για την ομοφυλοφιλία. Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Νότης Σφακιανάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε ποιες είναι οι απόψεις της για το αν πρέπει να υιοθετούν παιδί οι gay, ενώ η ίδια έκανε μια σχετική με το θέμα εξομολόγηση για το γιο της.

«Αυτό το θέμα το έθεσε από μόνος του ο μικρός μου γιος στα 15 του. Με ρώτησε: “Μαμά, αν ήμουν ομοφυλόφιλος πώς θα αντιδρούσες”; Λέω: “Αγάπη μου θα σε αγαπούσα το ίδιο. Δεν θα άλλαζε κάτι στα συναισθήματά μου για σένα. Απλά, νομίζω ότι θα ήσουν πιο ευτυχισμένος αν είχες μια νορμάλ ερωτική ζωή”. Βεβαίως, έχει φιλενάδα. Οφείλουμε να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές κάθε ανθρώπου, ακόμα και αν είναι τα παιδιά μας. Θέλουμε να είναι ευτυχισμένα με τις δικές τους επιλογές, όχι με τις δικές μας».

Αφού ο παρουσιαστής ξαφνιάστηκε με την απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, ο ίδιος αργότερα την ρώτησε αν συμφωνεί στο αν δικαιούνται οι ομοφυλόφιλοι να αποκτούν παιδί με υιοθεσία ή μέσω παρένθετης μητέρας. «Το “δικαιούνται” δεν θα το κρίνουμε εμείς. Εμείς θα κρίνουμε το τι δικαιούται ο κάθε άνθρωπος να κάνει στη ζωή του; Δεν μας πέφτει λόγος. Από τη στιγμή που ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα, ο καθένας ας κάνει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Ο ίδιος θα κρίνει αν το παιδί του είναι ευτυχισμένο μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS