CELEBRITIESSOCIAL LIFEΠαύλος Γλύξµπουργκ: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων του στο club «Trump» στο Λονδίνο

Παύλος Γλύξµπουργκ: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων του στο club «Trump» στο Λονδίνο

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Τα 50ά γενέθλια είναι κομβικά. Κάποιοι τα προσπερνούν χωρίς πολλά-πολλά, άλλοι τα γιορτάζουν όπως ακριβώς τους πρέπει, ηχηρά, με καλούς φίλους γύρω τους, τους δικούς τους ανθρώπους, πολύ κέφι και χαρά.

Αυτό ακριβώς έκανε ο Παύλος Γλύξμπουργκ με τους στενούς του φίλους, Νάσο Θανόπουλο και Κίκο Μονκάντα και το περιοδικό HELLO! εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά.

Ο Νάσος Θανόπουλος με τη μητέρα του

Οι τρεις άνδρες, σε διαφορετικές αλλά κοντινές ημερομηνίες έκλεισαν τα πενήντα τους χρόνια και αποφάσισαν να το γιορτάσουν δεόντως και με μπόλικο χιούμορ! Με τίτλο «150» και θεματική glam 80s υποδέχτηκαν την περασμένη Πέμπτη φίλους τους απ’ όλο τον κόσμο στο περίφημο club «Tramp», στην περιοχή Μέιφερ του Λονδίνου.

Περισσότεροι από 400 καλεσμένοι, γαλαζοαίματοι και η αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ κατέφθασαν στη βρετανική πρωτεύουσα, τιμώντας τους οικοδεσπότες. Τα τρία stages του «Tramp» ήταν γεμάτα υπέροχους καλεσμένους, που είχαν αναποκριθεί και ενδυματολογικά στην πρόσκληση.

Ο Κίκο Μονκάντα με τη σύζυγό του, Μαρίνα.

Στη βραδιά κυριάρχησε το γέλιο, η καλή διάθεση και ο χορός, παρά το γεγονός πως το Λονδίνο ήταν, ως συνήθως, βροχερό. Ο Παύλος είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, και τους δύο μεγαλύτερους γιους τους, τον 19χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο και τον 18χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, ενώ στο Λονδίνο ταξίδεψαν ειδικά για την περίσταση ο αδερφός του, Νικόλαος, με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έμεινε αξέχαστο τόσο στους οικοδεσπότες όσο και στους υψηλούς προσκεκλημένους τους.

Η είσοδος του club «Tramp», στην περιοχή Μέιφερ
Το εντυπωσιακό 80s outfit της Μαρί Σαντάλ, σε στιγμιότυπο που η ίδια δημοσίευσε στο Instagram
Τατιάνα Μπλάτνικ

 

Πρίγκιπας και πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ

Αλεξία Γλύξμπουργκ

 

Οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας- Ανδρέας και Κωνσταντίνος και Αλέξιος.
Χριστιάννα Βαρδινογιάννη-Γουλανδρή

 

Γιώργος Ραφαήλ και Αννούσκα Ραφαήλ-Swarovski

 

Νικόλαος Γλύξμπουργκ

 

Ο Έλληνας pr expert, Γιώργος Ντάβλας

 

Λίντια Φόρτε, Δημήτρης Χανδρής

 

Διαμαντής και Μπέσσυ Λαιμού

 

Μαρίνα Λιβανού

 

Μαριάννα Σταφυλοπάτη, Φανή Σταφυλοπάτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: . Justin Goff, Papadakis Press

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS