CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΈλια Ιωαννίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τη νέα, εκκεντρική εμφάνισή της!

Έλια Ιωαννίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τη νέα, εκκεντρική εμφάνισή της!

Ροζ – μοβ μαλλί, floral jumpsuits και έντονο μακιγιάζ! Η Έλια Ιωαννίδου έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και αφιερώθηκε στο τραγούδι, ενώ απέκτησε ένα εκκεντρικό look για το οποίο μίλησε πρώτη φορά στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Νίκολα Καρατζιά.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Ροζ μαλλί, floral jumpsuit, άκρως καλοκαιρινή…

Είμαι σε πάρα πολύ καλή διάθεση. Ευτυχισμένη και χαρούμενη. Πέραν αυτού, όμως, μου αρέσει το χρώμα γενικότερα. Το φοράω ακόμη κι όταν είμαι στεναχωρημένη. Μετά την απώλεια του μπαμπά μου, που μου στοίχισε πολύ, αντιλήφθηκα πως τα σκουρόχρωμα ρούχα δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Τα μαύρα σού αναβιώνουν τη λύπη για την απώλεια και όχι όλα τα όμορφα που έζησες μαζί με τον αγαπημένο σου άνθρωπο. Εγώ θέλω χρώμα, αισιοδοξία και χαρά στη ζωή μου.

Ας κρατήσουμε, λοιπόν, το μαύρο μέχρι τον καφέ σου.

Α, ναι. Τον καφέ μου τον πίνω σκέτο, μαύρο.

Εάν ήξερα να διαβάζω το φλιτζάνι, τι θα ήθελες να δω μέσα;

Ταξίδι, ανοικτούς δρόμους, έναν καθαρό πάτο με όλο το καϊμάκι μέσα στο πιατάκι, που θα σήμαινε πως φεύγουν όλα τα αρνητικά και κακά από τη ζωή μου. Θα ήθελα να έβλεπες κι ένα μωράκι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Έλιας Ιωαννίδου στο νέο τεύχος του περιοδικού Down Town που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 9 Ιουνίου μαζί με τον Φιλελεύθερο!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS