CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Ιωάννα Κοτζιάπασιη μάς μιλά για τα αγαπημένα της σημεία για φαγητό και...

Η Ιωάννα Κοτζιάπασιη μάς μιλά για τα αγαπημένα της σημεία για φαγητό και ποτό

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ιωάννα Κοτζιάπασιη μας μιλά για τα αγαπημένα της σημεία για φαγητό, ποτό και καφέ στην πόλη, τις συνήθειές της αλλά και για το μέρος που έχει συνδέσει με τις πιο όμορφές της αναμνήσεις.

Από τη Νταϊάνα Αζά

Πού απολαμβάνεις περισσότερο τον πρωινό καφέ σου; Στο Cito Gourmet Express. Για το περιβάλλον, την άψογη εξυπηρέτηση και τον εκλεκτό, μυρωδάτο του καφέ. Από τους καλύτερους στην πόλη.

Ποια η αγαπημένη σου αυλή στην πόλη που ζεις; Η αυλή του Patio. Τόσο η διακόσμηση του χώρου, όσο και η περιοχή στην οποία βρίσκεται, το κάνουν να μοιάζει με μια πολύχρωμη όαση στο κέντρο της πόλης.

Πού θα φας τα καλύτερα σουβλάκια; Στον Κυριάκο στην Αγλαντζιά.

Τους πιο πλούσιους και ποιοτικούς μεζέδες; Στον Ζανέττο στην Παλιά Λευκωσία. Μια διαχρονική αξία στην πρωτεύουσα.

Αγαπημένο μαγαζί στη γειτονιά; To Turquoise Shop γιατί εκεί βρίσκουμε πάντα συλλεκτικά και ψαγμένα κομμάτια, ρούχα και αξεσουάρ.

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό στην πόλη; Το Nasty Cat café, που είναι μπουτίκ, εργαστήρι, καφέ και cocktail bar. Το πιο ξεχωριστό του χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι που κάθε φορά ο κόσμος έρχεται κοντά και μέχρι το τέλος της ημέρας γίνονται όλοι μια παρέα.

Ποιο εστιατόριο ξεχωρίζεις; Ποιο πιάτο παραγγέλνεις κάθε φορά που το επισκέπτεσαι; Το Skinny Fox, όπου συνήθως παραγγέλνω το Beef Carpaccio και το Seabass.

Ποιο το αγαπημένο σου είδος κουζίνας και ποιο είναι το καλύτερο μέρος στην Κύπρο για να το απολαύσεις; H fusion κουζίνα στο Epsilon στη μαρίνα Λεμεσού.

Πού θα πιείς το καλύτερο κοκτέιλ; Lost and Found. Ως ένα από τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο, λογικό είναι οι bartenders του να φτιάχνουν και να σερβίρουν τα καλύτερα κοκτέιλ στο νησί.

Πού θα βρεις πιο απολαυστικό γλυκό; Στη Γιαγιά Βικτωρία για τα σιροπιαστά γλυκά του.

Ποιο μέρος του νησιού έχεις συνδέσει με τις πιο όμορφές σου αναμνήσεις; Το χωριό της μητέρας μου, την Κυπερούντα, για τις οικογενειακές εκδρομές που κάναμε σε αυτό μεγαλώνοντας.

  • Τα κοσμήματα της Ιωάννας Κοτζιάπασιη θα τα βρείτε στην οδό Προμηθέως 14Β στη Λευκωσία.

Info: Cito Gourmet Express, Δέρβη 48. Patio Cocktail Bar, Μεγ. Αλεξάνδρου 55. Σουβλάκια Κυριάκος, Γρίβα Διγενή 48, Αγλαντζιά. Ζανέττος, Τρικούπη 65. Turquoise Shop, Προμηθέως 14Β. Γιαγιά Βικτωρία, Λιπέρτη 80-82. Skinny Fox, Μενάνδρου 14. Epsilon, μαρίνα Λεμεσού. Bastione, Αθηνάς 6. Nasty Cat Café, Διγενή Ακρίτα 64.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS