CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΠαπά - Λεβεντογιάννης: Το νέο ζευγάρι του «Τατουάζ» αποκαλύπτεται

Παπά – Λεβεντογιάννης: Το νέο ζευγάρι του «Τατουάζ» αποκαλύπτεται

Από τη Μελίνα Κολιτσοπούλου

Η οικειότητα μεταξύ της Χρύσας Παπά και του Μιχάλη Λεβεντογιάννη δίνει την εντύπωση πως είναι χρόνια φίλοι. Και όμως, το νέο ζευγάρι του «Τατουάζ» γνωρίστηκε καλύτερα όταν οι δημιουργοί της σειράς αποφάσισαν να ενώσουν τους ήρωές τους μ’ έναν παθιασμένο έρωτα. Με την καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ τους, οι ηθοποιοί μιλούν για την εξέλιξη των ρόλων τους, σχολιάζουν τις πολυζητημένες τολμηρές σκηνές της σειράς του Alpha Κύπρου και αποκαλύπτουν τις προσωπικές τους επιθυμίες.

Τι σημαίνει το «Τατουάζ» για εσάς;
ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑ: Για μένα το «Τατουάζ» είναι μια υπέροχη συγκυρία και είμαι ευγνώμων, πρώτα απ’ όλα γιατί είναι η δουλειά μου και από αυτή ζω και κατά δεύτερον για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Εγώ έπαιζα και στη σειρά που έκανε πέρυσι ο Ανδρέας Γεωργίου, κι όταν μου έκανε πρόταση για το «Τατουάζ», την αποδέχτηκα με χαρά. Με ιντριγκάρει ο ρόλος και νιώθω χαρά για την απήχηση που έχει η σειρά στον κόσμο.
Χ.Π.: Κι εμένα μ’ αρέσει ο ρόλος μου. Συμφώνησα να παίξω χωρίς καν να έχω διαβάσει το σενάριο. Μου περιέγραψε η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου πώς θα είναι και μ’ άρεσε πολύ το πώς έφτιαξα κατευθείαν την εικόνα στο κεφάλι μου, γιατί δεν είχα ξανακάνει τέτοιο ρόλο. Όταν πρόκειται για ένα ρόλο, δε σκέφτομαι αν είναι κόντρα ή όχι, μ’ αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα.

Ήταν απρόσμενη η συνάντηση των ηρώων που υποδύεστε, του Τόνυ και της Τατιάνας.
Χ.Π.: Ήταν τυχαία η συνάντησή τους, αλλά η έλξη που προέκυψε ήταν αμοιβαία και ανατρεπτική και για τους δύο.
Μ.Λ.: Ο Τόνυ εκμεταλλεύτηκε όλα τα μέσα για να φέρει πίσω στη ζωή του την Άννα. Αλλά αυτό που προέκυψε με την Τατιάνα είναι εντελώς διαφορετικό από κάθε άποψη. Δεν είναι ένα κλασικό love story.
Χ.Π.: Όπως έχει συμβεί σε όλους μας, έχουμε κάτι προγραμματισμένο, τα «κουτάκια» μας, και προκύπτει κάτι ανεξέλεγκτο ερωτικά. Μιλάμε για έλξη που δεν ελέγχεται.

Τι σημαίνει ανεξέλεγκτος έρωτας;
Μ.Λ.: Δε νομίζω πως έχω φτάσει σε τόσο ακραίο σημείο. Το πιο ακραίο για μένα, είναι να πάρεις ένα αεροπλάνο και να πας να δεις τον άνθρωπό σου που ζει σε άλλη χώρα. Ευτυχώς, όλοι οι έρωτές μου ήταν στην Αθήνα!
Χ.Π.: Για μένα είναι αυτό που λέει η λέξη, αυτό που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ούτε να αποφύγεις.
Μ.Λ.: Δε θα επέλεγα ν’ αποφύγω έναν έντονο έρωτα. Θα επέλεγα μετωπική.

Τι απαιτήσεις έχει από έναν ηθοποιό μια σειρά που παίζεται τρεις φορές την εβδομάδα;
Χ.Π.: Δε σημαίνει κάτι περισσότερο ή λιγότερο πάνω στον τρόπο δουλειάς μας από κάθε άλλη δουλειά που καλούμαστε να κάνουμε. Απλά, η δομή ενός καθημερινού είναι πιο δεδομένη. Εμείς έχουμε περισσότερες σκηνές, πολύ δράση, πολύ κόσμο και πιο απαιτητικά γυρίσματα. Αυτό απαιτεί εγρήγορση από όλους. Είμαι πολύ περήφανη για τη δουλειά που κάνουμε.
Μ.Λ.: Η σειρά έχει γρήγορη ροή, είναι γεμάτη ανατροπές και δεν έχει ύφος καθημερινού. Ξεκινώντας από τη φωτογραφία, τα γυρίσματα, από όποια άποψη κι αν το δει κανείς.

Την αγαπάτε την τηλεόραση;
Χ.Π.: Εγώ πολύ. Αγαπώ το θέατρο, αλλά μ’ αρέσει και η τηλεόραση, μου δίνει ευκαιρίες να βελτιώσω την τεχνική μου. Πολλοί πιστεύουν πως είναι απλό για έναν ηθοποιό να δουλεύει στην τηλεόραση, του τύπου, πας, τα λες, τελειώνεις. Για μένα και για πολλούς συναδέλφους δεν είναι έτσι. Μ’ αρέσει που πρέπει να είσαι «κουρδισμένος» σε όλες τις συχνότητες όταν γράφει η κάμερα. Μ’ αρέσει η κάμερα, και η τηλεοπτική και η κινηματογραφική.
Μ.Λ.: Όταν βγαίνεις από τη σχολή, η κατεύθυνση που παίρνεις είναι το θέατρο, γιατί αυτό μαθαίνεις. Επίσης, το θέατρο γίνεται «ιερό δισκοπότηρο», ενώ υπάρχει ένας βαθμός σνομπισμού προς την τηλεόραση. Αγαπώ την τηλεόραση υπό τις κατάλληλες συνθήκες, δηλαδή όταν η δουλειά με αντιπροσωπεύει, δε με εκθέτει. Το «Τατουάζ» αποδείχτηκε καλύτερο ακόμη και από τις προσδοκίες μου.

Η τηλεόραση είναι επίσης ένα «όχημα» προς τη δημοσιότητα. Τη δημοσιότητα την αγαπάτε;
Χ.Π.: Ναι, αλλά χωρίς να την επιδιώκω. Όταν κάνω τηλεόραση, ξέρω πως θα πάω στη λαϊκή και θα μου μιλήσει ο κόσμος. Είναι λογικό, δεν έχω πρόβλημα.
Μ.Λ.: Εμένα μ’ αρέσει η δημοσιότητα από την άποψη ότι μπορείς να γνωστοποιήσεις αυτό που έχεις σπουδάσει, αυτό που θέλεις να κάνεις. Η τηλεόραση σου δίνει πρόσβαση στον κόσμο που μπορεί να μην έχει έρθει ποτέ να σε δει στο θέατρο και να αγνοεί ακόμη και το όνομά σου. Αλλά η τηλεόραση σου δίνει δυνατότητες που μπορούν να σε πάνε πολύ μακριά – ή και σε λάθος κατευθύνσεις, αν δεν τη χειριστείς σωστά.

Και όταν η δημοσιότητα αγγίζει την προσωπική σας ζωή;
Μ.Λ.: Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα, εκτός αν σε κάποια συνέντευξη νιώσω πως φτάνει το πράγμα στα όρια της αδιακρισίας.
Χ.Π.: Επειδή δεν είμαστε Χόλιγουντ, κι αυτή είναι μια πραγματικότητα που οφείλουμε να αποδεχτούμε, δε μας κυνηγάνε οι φωτογράφοι στους δρόμους. Έχω κάνει σχέση που δεν την έχει μάθει κανείς. Κι όταν έχω επιλέξει να εμφανιστώ σε μέρη που υπάρχουν φωτογράφοι, σαφώς έχει γίνει εν γνώση μου. Αν θέλει κάποιος να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, μπορεί να το κάνει. Όλα είναι θέμα αποφάσεων.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρύβομαι.
Μ.Λ.: Νομίζω ότι είναι θέμα διαφύλαξης πραγμάτων που δε θέλεις να μοιραστείς με τον οποιοδήποτε, αλλά με την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά, έχουν σχολιαστεί κατά κόρον οι έντονες σεξουαλικές σκηνές.
Μ.Λ.: Οι σκηνές σεξ που έχω δει μέχρι τώρα στη σειρά, ναι μεν είναι τολμηρές, αλλά ο τρόπος που έχουν γυριστεί και προβληθεί παίζει τεράστιο ρόλο. Είναι όμορφα δοσμένες, με ωραία πλάνα. Αν ήμουν θεατής ή γονιός, ενδεχομένως να μ’ ενοχλούσαν περισσότερο οι σκηνές που αφορούν στα ναρκωτικά, παρά οι σκηνές σεξ.
Χ.Π.: Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε όλο αυτό. Έχουμε δει σειρές με πολύ γυμνό, όχι αστεία. Εμείς δεν έχουμε καθόλου. Κατά τη γνώμη μου, είναι ωραία σκηνοθετημένες και απλές.
Μ.Λ.: Στο «Βασικό Ένστικτο», ταινία που έχει μείνει στην ιστορία του σινεμά και ανέδειξε τη Σάρον Στόουν ως σύμβολο του σεξ, στην πρώτη σκηνή σεξ φαινόταν μόνο η πλάτη της, τίποτα άλλο. Παίζει τεράστιο ρόλο ο τρόπος που γυρίζεται μια σκηνή.

Πώς νιώθετε όταν ερμηνεύετε έναν τολμηρό ρόλο; Η χημεία παίζει ρόλο;
Χ.Π.: Για μένα δεν έχει καμία σημασία. Περισσότερο με ιντριγκάρει το ότι παίζω μποξ, οι σκηνές δράσης και όλα αυτά. Κάνω μάλιστα μαθήματα μποξ και με εκτονώνει φοβερά! Άσε που έχω κι έναν καταπληκτικό παρτενέρ!
Μ.Λ.: Με τη Χρύσα δε γνωριζόμασταν και μέχρι να συναντηθούν οι ρόλοι μας, μια-δυο φορές είχαμε βρεθεί. Η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε βγήκε με τη μία, χωρίς πρόβα, αβίαστα. Η ανθρώπινη χημεία παίζει ρόλο, λοιπόν.
Χ.Π.: Σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό.

Γιατί είστε και οι δύο εκτός θεάτρου;
Μ.Λ.: Ήρθαν έτσι οι συγκυρίες.
Χ.Π.: Εγώ, ίσως μετά το Γενάρη να το σκεφτώ. Κάνω και άλλα πράγματα ταυτόχρονα.
Όπως;
Χ.Π.: Διδάσκω σ’ ένα ιδιωτικό σχολείο, στο θεατρικό όμιλο που έχει δημιουργήσει. Μ’ αρέσει πολύ! Δεν είχα ιδέα πόσο θα το απολάμβανα, παρότι έχω καλή σχέση με τα παιδιά. Ξεχνάω την ώρα. Έχει τύχει να πάω στεναχωρημένη ή εκνευρισμένη και να φύγω άλλος άνθρωπος.

Εκτός δουλειάς τι κάνετε;
Μ.Λ.: Πολλές φορές τελειώνω τα γυρίσματα μετά τα μεσάνυχτα, οπότε όχι και πολλά. Αλλά, όταν έχω χρόνο, τον περνάω με τα ζώα μου, ένα σκύλο και μια γάτα, και με τους φίλους μου. Κάνω ό,τι όλοι οι άλλοι.
Χ.Π.: Εγώ πάω σούπερ μάρκετ, καθαρίζω το σπίτι, βλέπω τους φίλους μου. Μ’ αρέσει ν’ ασχολούμαι με τα φυτά, έχω πολλά στο μπαλκόνι μου. Ας μην τρελαινόμαστε, δε σώζουμε ζωές όπως άνθρωποι που ασκούν άλλα επαγγέλματα. Αν η δουλειά μας αγγίξει κάποιον συναισθηματικά ή τον προβληματίσει, είναι ευχής έργον. Μέχρι εκεί.

Προσωπικές επιθυμίες;
Χ.Π.: Δεν τελειώνουν ποτέ. Αλλά αυτά που σκέφτομαι, δε θα τα έλεγα σε μια συνέντευξη.
Μ.Λ.: Εγώ θα ήθελα να κάνω κάποια πράγματα στο εξωτερικό. Μακάρι να πραγματοποιηθούν.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;
Χ.Π.: Καθοριστικό.
Μ.Λ.: Συμφωνώ. Απλά, κάποιες φορές μπορεί να σε πάει σε κατευθύνσεις που σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο.

Σκέφτεστε τη δημιουργία οικογένειας;
Μ.Λ.: Στα άμεσα σχέδιά μου δεν είναι σίγουρα. Δε νιώθω πως είμαι σε φάση να μεγαλώσω ένα παιδί αυτή τη στιγμή. Αλλά σε ευρύτερο πλαίσιο, αν χάσω ένα από τα ζώα μου, θα κλάψω σαν να είναι μέλος της οικογένειάς μου. Οικογένειά μου είναι και οι φίλοι μου.
Χ.Π.: Δεν έχω τίποτα προγραμματισμένο, αλλά όταν έρθει, θα είναι καλοδεχούμενο. Επιθυμώ, ρομαντικά, να συμβεί.

Μακιγιάζ – χτένισμα: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου
Επιμέλεια: Τίνα Σπανού
Ευχαριστούμε το «House of Athens, Hidden Gem Around The Acropolis Rock»,www.houseofathens.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS