ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΠΑΙΔΙ5 πασχαλινές κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι με τα παιδιά...

5 πασχαλινές κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι με τα παιδιά σου

Το Πάσχα αποτελεί μια λαμπρή ευκαιρία για να μπορέσουμε να βρεθούμε με την οικογένειά μας και να δημιουργήσουμε. Δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα που γεννούν την ανάγκη για κατασκευές και για μια πιο εορταστική διακόσμηση στο σπίτι μας. Και το Πάσχα (που η πλάση αναγεννάται και μας δίνει ιδέες με χρώματα και σχέδια) αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσουμε δώρα, διακοσμητικά αξεσουάρ για το σαλόνι, το δωμάτιό μας αλλά και τον κήπο μας.

Αυγουλάκια, λαγουδάκια, λουλούδια, κοτούλες και ανθισμένοι κήποι αποτελούν το σήμα κατατεθέν της εποχής και εμείς -χωρίς δισταγμό- δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε.

Τι θα έλεγες λοιπόν να δημιουργήσουμε από το μηδέν υπέροχες DIY πασχαλινές κατασκευές που θα στολίσουν το σπίτι μας και θα μας γεμίσουν χαρά και υπερηφάνεια (ναι, αυτή την υπερηφάνεια του καλλιτέχνη!).

Παρακάτω σου έχουμε 5 εύκολες και πρωτότυπες κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις μαζί με τα παιδιά σου.

Φτιάξε ένα ανοιξιάτικο στεφάνι.
Τα εποχιακά στεφάνια γίνονται είναι έθιμο για κάθε ανοιξιάτικη διακόσμηση.
Αυτό το Πάσχα ένα τέτοιο στεφάνι θα αποτελέσει την τέλεια ιδέα για να φέρεις μέσα στο σπίτι σου την αναγέννηση της φύσης. Διάλεξε τα αγαπημένα σου λουλούδια κι ένα στρογγυλό στεφάνι και ξεκίνα να συνθέτεις.

Δημιούργησε πασχαλινά λαγουδάκια με κονφετί.
Αποτελεί την τέλεια ιδέα για το πασχαλινό μας τραπέζι, ακομή κι αν θα το γιορτάσετε μόνο με την οικογένεια σας φέτος. Θα χρειαστείς χαρτόνι, μαρκαδόρους, σπάγκο ή κορδέλες και κονφετι. Στο εσωτερικό μπορείς να τοποθετήσεις και μικρά σοκολατένια αυγουλάκια. Μικροί μεγάλοι θα ξετρελαθούν.

Διακοσμητικά πασχαλινά αυγουλάκια
Αδειασε τα αυγουλάκια και αφού τα πλύνεις προσεκτικά, ζωγράφισέ τα και γέμισέ τα είτε με υπέροχους σπόρους (που θα ευδοκιμήσουν και θα μας δώσουν την πρασινάδα τους) είτε με διακοσμητικά υλικά. Δες τι υπέροχοι μονόκεροι μπορούν να γίνουν.

Βαζάκια για κέρασμα
Βάλε μέσα όλα τα υλικά που θα χρειαστείς σου για να παρασκευάσεις το τέλειο κέικ και κλείστα με μια υπέροχη κορδέλα και λίγα λουλούδια.

Πασχαλινό art de la table
Τι αν φέτος το τραπέζι μας θ’ αποτελείται μόνο από λίγους και καλούς; Πρέπει να το στολίσουμε για να είναι γιορτινό, όπως ακριβώς του αρμόζει. Διάλεξε υπέροχα βάζα που έχεις στο σπίτι, φτιάξε με υλικά που θα βρεις στα ντουλάπια σου υπέροχες συνθέσεις για το κέντρο του τραπεζιού και συνδύασέ τα με το καλό σου σερβίτσιο. Το Πάσχα είναι γιορτή και θέλουμε να μας φέρει ευτυχία και χαρά! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το τραπέζι μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS