GOOD LIFEΥΓΕΙΑΚatie Holmes: Το απόλυτο #bodygoal που μας εμπνέει για έναν καλύτερο τρόπο...

Κatie Holmes: Το απόλυτο #bodygoal που μας εμπνέει για έναν καλύτερο τρόπο ζωής

Η Κatie Holmes, είναι 41 ετών και είναι σε άψογη φυσική κατάσταση, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο ίνσταγρκαμ με μπικίνι. Ποια είναι η ρουτίνα γυμναστικής της; Τι είπε η ίδια. 

Στην φωτογραφία την βλέπουμε να κάνει κατακόρυφο στην παραλία και ανακηρύσσεται το απόλυτο #bodygoal!  H Κatie Holmes διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και δείχνει πιο χαρούμενη και ισορροπημένη από ποτέ.

Τα vibes είναι θετικά και αυτό το πετυχαίνει κάνοντας πράγματα που αγαπά όπως … κατακόρυφο στην παραλία.Η Holmes είναι σε άψογη φυσική κατάσταση και αυτή η φωτογραφία της με μπικίνι το αποδεικνύει.

View this post on Instagram

Good vibes ❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Με ψηλόμεσο μαγιό σε μπλε και κόκκινο, το αψεγάδιαστο κορμί της εντυπωσιάζει. Η ίδια πρόσφατα αποκάλυψε την ρουτίνα γυμναστικής της, με αφορμή την συμμετοχή της σε μαραθώνιο.

“Ήταν πραγματικά, προφανώς, μια έντονη προπόνηση. Μου δίδαξε πραγματικά ότι μπορώ να επιτύχω πράγματα”, είπε για την εμπειρία της. “Όταν βάζεις το σώμα σου σε κάτι τέτοιο, μαθαίνεις πραγματικά να εκτιμάς το σώμα σου και τι μπορεί να κάνει. Τώρα θα τρέχω, θα πυγμαχώ, θα κάνω ποδήλατο, γιόγκα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS