ΜΟΔΑ5 συμβουλές μόδας από τα top models

5 συμβουλές μόδας από τα top models

Αν σκεφτεί κανείς πως μοντέλα όπως η Alessandra Ambrosio, η Gigi Hadid, η Kendal Jenner και η Miranda Kerr έχουν συνηθίσει να έχουν γύρω τους τους καλύτερους στιλίστες, δεν αποτελεί έκπληξη πως έχουν μάθει στιλιστικά tricks για τις εμφανίσεις τους. Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style και με τη κάθε τους κίνηση να καταγράφεται από τους φωτογράφους, το γνωστό ‘model off- duty look’ μας εμπνέει και για τις δικές μας καθημερινές εμφανίσεις.

Kendall Jenner: Τα σκισμένα jeans συνδυάζονται και με ψηλοτάκουνες γόβες σε casual looks.

Lily Aldridge: Οι μονοχρωμίες, και ιδιαίτερα το total white look μπορούν να φορεθούν και τους χειμωνιάτικους μήνες.

Miranda Kerr: Οι έντονες αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά σε διαφορετικά κομμάτια, συνθέτοντας μια κομψή εμφάνιση.

Gigi Hadid: Ακόμα και μετά το γυμναστήριο, ένα παλτό μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή σας.

Rosie Huntington- Whiteley: Τα bomber jackets που έκαναν ξανά την εμφάνισή τους αυτή τη σεζόν είναι το ρούχο που μπορεί να φορεθεί ακόμα και με τα πιο ουδέτερα κομμάτια και συγχρόνως να τα απογειώσει.

Extra tip: Τα statement πανωφόρια είναι από μόνα τους τα κομμάτια που μπορούν να εντυπωσιάσουν. Συνδυάστε τα με μονόχρωμα κομμάτια, κατά προτίμηση λευκά ή μαύρα για να τους δώσετε περισσότερη έμφαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS