ΜΟΔΑBridal Fashion Week 2019: «Complice - Stalo Theodorou» στο Ζάππειο Μέγαρο 

Bridal Fashion Week 2019: «Complice – Stalo Theodorou» στο Ζάππειο Μέγαρο 

H Στάλω Θεοδώρου παρουσίασε την περασμένη βδομάδα τη νέα της νυφική συλλογή «Fairy» στα πλαίσια της 6ης «Bridal Fashion Week 2019» που διεξήχθη, όπως κάθε χρόνο, στο Ζάππειο Μέγαρο με ένα λαμπερό fashion show. Guest stars της βραδιάς ήταν η Ελένη Χατζίδου και ο σύντροφός της, Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στην πασαρέλα με μοναδικές customade δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας, ενώ μέρος των εσόδων του show διατέθηκε στο σωματείο «Δύναμη Ζωής & Αγάπης». Το γαμπριάτικο κοστούμι του Ετεοκλή Παύλου σχεδίασε ειδικά για τη βραδιά ο Οίκος «Takis Giannetos».

Ειρήνη Καζαριάν

Στην πασαρέλα περπάτησαν η νικήτρια του «Greece Νext Τop Μodel» Ειρήνη Καζαριάν, η Darya Durovnic γνωστό μοντέλο που συμμετείχε στα τηλεπαιχνίδια «Survivor» και «Nomads» και η Δήμητρα Αλεξανδράκη που επίσης συμμετείχε στο «Nomads». Στην επίδειξη παρευρέθηκε πλήθος γνωστών καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας.

Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου.

Η νέα συλλογή της Stalo Theodorou, «Fairy», αποτελείται από 60 δημιουργίες υψηλής ραπτικής πάντα με το γνωστό avant garde ύφος και τη φιλοσοφία του Οίκου «Complice- Stalo Theodorou». Οι δημιουργίες της Στάλως με την επωνυμία Complice-Stalo Theodorou φιλοξενούνται σε 30 επιλεγμένους οίκους νυφικών σε όλη την Ελλάδα.


Ορέστης Τσάνγκ, Darya Durovnic, Στάλω Θεοδώρου, Κώστας Αναγνωστόπουλος.


Στάλω Θεοδώρου, Βάνα Μπάρμπα, Νάιρα Αλεξοπούλου.


Όλγα Φαρμάκη, Στάλω Θεοδώρου, Νατάσα Τάγιου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ.


Μάγκη Χαραλαμπίδου, Στάλω Θεοδώρου, Τζένη Τζιβεριώτη.

Κεντρική φωτο: Μαντώ Γαστεράτου, Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Αλεξία Μεγαλέμου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS