ΜΟΔΑΓιατί η Daenerys φορά λευκό στην τελευταία season του Game of Thrones;

Γιατί η Daenerys φορά λευκό στην τελευταία season του Game of Thrones;

Μπορεί η Daenerys Targaryen να έχει –πλέον- δύο δράκους, τον στρατό των Άσπηλων, τους Ντοθράκι, αλλά και τον John Snow για να την προστατεύουν, αλλά στο πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου Game of thrones, παρατηρήσαμε πως βρήκε έναν νέο τρόπο για να δείξει την υπέροχη της. Και αυτός δεν είναι άλλος από την χρωματική παλέτα που επέλεξε στα looks της.

Η μητέρα των δράκων σε αυτή την τελευταία σεζόν εμφανίστηκε φορώντας μια γούνα, ώστε να είναι προστατευμένη από το κρύο του βορρά. Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει και το χρώμα που επέλεξε καθώς είναι το λευκό, μία απόχρωση που συμβολίζει την υπεροχή.

 

O 8ος κύκλος της σειράς θα προβάλετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema . Η Nova Cyprus εξασφάλισε όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου που θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με Ελληνικούς υποτίτλους. Το Box Set θα βρίσκεται αποκλειστικά στην υπηρεσία Nova On Demand για 4 ολόκληρους μήνες, από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS