ΜΟΔΑΗ Gigi Hadid με μαντίλα στο πρώτο τεύχος της αραβικής Vogue

Η Gigi Hadid με μαντίλα στο πρώτο τεύχος της αραβικής Vogue

H Vogue άνοιξε τα φτερά της στη Μέση Ανατολή και στο πρώτο της εξώφυλλο φιλοξενεί ένα από τα πιο περιζήτητα σούπερμοντελ αυτή τη στιγμή: την Τζίτζι Χαντίντ. Η Τζίτζι Χαντίντ ποζάρει με μαντίλα και κάνει το γύρο του κόσμου. Με σαγήνη κοιτά τον φακό και μαγεύει.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το εξώφυλλο του περιοδικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικα: «Πιστεύω ότι το πιο όμορφο πράγμα με το να βρίσκεσαι στη διεθνή Vogue είναι ότι μπορούμε να γιορτάζουμε και να μοιραζόμαστε τις διαφορετικές κουλτούρες με τον κόσμο. Ούσα μίση Παλαιστίνια, είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι στο πρώτο εξώφυλλο της Vogue Arabia και ελπίζω το περιοδικό να δείξει μια διαφορετική πτυχή της βιομηχανίας της μόδας που θέλει να συνεχίζει να αποδέχεται, να γιορτάζει και να αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους και τα έθιμα και να κάνει τον καθένα να νιώθει ότι σχετίζεται με εικόνες και στιγμές μόδας».

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη Vogue διαφορετική είναι ότι έχει «βασιλικό» αίμα, καθώς αρχισυντάκτρια αυτής θα είναι η πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας Deena Aljuhani Abdulaziz. Με τον σύζυγό της πρίγκιπα Sultan bin Fahad bin Nasser bin Abdulaziz, συναντήθηκε στο Λονδίνο το 1996 και μαζί του έχει ζήσει στην Upper West Side της Νέας Υόρκης. Πλέον βάση τους είναι η Ριάντ, η πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. Είναι γυναίκα, έχει εντρυφήσει στη μόδα και δεν χάνει την ευκαιρία να παρευρίσκεται σε show μόδας ανά τον κόσμο, αγοράζοντας ρούχα διάσημων σχεδιαστών για τις πελάτισσές της.

https://www.instagram.com/p/BRGo0JdjFdw/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS