ΜΟΔΑΗ Paris Hilton αποκάλυψε ποιο trend του 2000 δεν θα φορούσε ποτέ...

Η Paris Hilton αποκάλυψε ποιο trend του 2000 δεν θα φορούσε ποτέ ξανά! (εικόνες)

Η Paris Hilton αποτέλεσε το απόλυτο fashion icon την προηγούμενη δεκαετία, καθώς ό,τι φορούσε γινόταν αμέσως τάση, παρόλο που αρκετά από τα κομμάτια που επέλεγε ήταν αρκετά extreme.

H πιο χαρακτηριστική στιλιστική περίοδος που έχουμε συνδέσει με τους περισσότερους celebrities του σήμερα είναι σίγουρα τα 90s, υπάρχει όμως και μια ακόμη περίοδος, τα λεγόμενα “Noughties” που αναφέρονται στη μόδα από το 2000 έως το 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Paris Hilton: Αλλάζει το διάσημο επίθετό της για χάρη του αρραβωνιαστικού της;

Και στις δύο αυτές στιλιστικές δεκαετίες μία από τις stars που έβαλαν τη σφραγίδα τους, ήταν και η Paris Hilton. Η «βασίλισσα» της βελουτέ φόρμας, των πολύ girly κοσμημάτων με στρας και του ροζ χρώματος, είναι μία από τις πιο cult φιγούρες του 2000 αλλά ακόμη και η ίδια φαίνεται να έχει μετανιώσει λίγο για το στιλ που είχε τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nicky Hilton: To χλιδάτο baby shower για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της (εικόνες)

Σε συνέντευξή της στο Who What Wear, η νυν επιχειρηματίας και it girl ξεκαθάρισε ότι δεν θα φορούσε ποτέ ξανά τα καπελάκια τύπου jockey. Όπως είπε η ίδια, παλιότερα τα φορούσε κάθε μέρα αλλά πρόκειται για κάτι που δεν θα έπρεπε να επιστρέψει ποτέ στη μόδα.

 

https://www.instagram.com/p/Bj6ZAW-BYlC/?utm_source=ig_embed

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS