ΜΟΔΑSHOPPINGΒρήκαμε 4 leather φορέματα για αυτή την εποχή

Βρήκαμε 4 leather φορέματα για αυτή την εποχή

Eάν το leather trend ήταν μία από τις αγαπημένες σου τάσεις τον χειμώνα του 2020, τότε τα νέα θα σε κάνουν πολύ χαρούμενη. Τα ρούχα από faux leather υλικό είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας και την άνοιξη που μας έρχεται και εμείς έχουμε ενθουσιαστεί.

Αυτή την άνοιξη λοιπόν, σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα leather φόρεμα το οποίο θα κάνει τα σύνολα σου να αποπνέουν έναν rock chic αέρα. Αυτό που μας έχει κάνει να τα ξεχωρίσουμε όμως είναι πως πρόκειται για κομμάτια, τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά και δεν χρειάζεται να σκεφτούμε ιδιαιτέρως το styling μας. Αρκεί να φορέσεις το αγαπημένο σου leather φόρεμα και να το συνδυάσεις με loafers, ankle boots ή ακόμα και ψηλοτάκουνες γόβες και πρόκειται να είσαι κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μη διστάσεις μάλιστα να πειραματιστείς με διάφορες αποχρώσεις. Εκτός από το κλασικό μαύρο leather φόρεμα που σίγουρα είναι μία ασφαλής επιλογή, αξίζει να επενδύσεις σε ένα leather φόρεμα σε πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως το καφέ, το κυπαρισσί ή ακόμα και το μπεζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS