ΜΟΔΑΣτάλω Θεοδώρου: Η Κύπρια σχεδιάστρια στην Αθήνα

Στάλω Θεοδώρου: Η Κύπρια σχεδιάστρια στην Αθήνα

Η Στάλω Θεοδώρου, η οποία δημιουργεί κάτω από την επωνυμία «Complice», παρουσίασε πρόσφατα την Haute Couture νυφική συλλογή της «Eternity» για το 2016, στην Αθήνα.

stalo2

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο πριν μερικές εβδομάδες και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μιλώντας στο «Hello!» για την εμπειρία της στο Bridal Fashion Week Athens, η Στάλω Θεοδώρου ανέφερε: «Oμολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί τόσο με τον επαγγελματισμό των διοργανωτών όσο και με την άψογη συνεργασία. Αυτή βεβαίως, δεν ήταν η πρώτη φορά όπου παρουσίασα τη δουλειά μου σε εξειδικευμένες εκθέσεις νυφικών, αφού εδώ και 12 χρόνια ντύνω τις Ελληνίδες στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους και το όνομα μου έχει γίνει αρκετά γνωστό στην ελληνική αγορά του νυφικού».

stalo3

Η συλλογή της σχεδιάστριας, είναι εμπνευσμένη από τις δεκαετίες του ’50 με τις ρομαντικές και παράλληλα θηλυκές φιγούρες αλλά και του ‘70 με τις πιο ελεύθερες bohemian φόρμες. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή κράμα ρομαντισμού, μοντερνισμού και διαχρονικότητας με έμφαση πάντα στις λεπτομέρειες. «Αυτό που με συγκινεί στη δουλειά μου είναι να μετατρέπω τα υλικά που χρησιμοποιώ. Έχω χρησιμοποιήσει δαντέλα που είναι και το αγαπημένο μου υλικό, κιπούρ, μεταξωτά σιφόν, ζορζέτα και mikado».
Νικόλας Χριστοφή

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS