ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣAυτή είναι η πιο άνετη εκδοχή των jeans και την επαναφέρει στη...

Aυτή είναι η πιο άνετη εκδοχή των jeans και την επαναφέρει στη μόδα η Gigi Hadid

Μπορεί πλέον για πολλές γυναίκες να έχουν αλλάξει οι στυλιστικές τους επιλογές, αφού όπως κι αν το κάνουμε η περίοδος της καραντίνας επηρέασε αρκετά, κυρίως στο να προτιμάτε τις φόρμες μας, δεν παύουμε όμως να λατρεύουμε τα jeans.

Ωστόσο αφού ψάχνουμε κάτι άνετο που θα είναι λες και φοράμε τις αγαπημένες μας φόρμες, αναζητάμε όχι και τόσο στενές γραμμές. Τα νεά λοιπόν κορίτσια είναι ευχάριστα μιας και φαίνεται ότι μία τάση που αγαπήσαμε στο παρελθόν επιστρέφει για να μείνει.

Το πιο άνετο στυλ παντελονιού επιστρέφει και και διεκδικεί μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας, πρόκειται για τα slouchy jeans.

Είναι αναμφίβολα η πιο άνετη εκδοχή όλων των jeans, αν και αρκετές γυναίκες θεωρούν ότι δεν έχει και το fit που κολακεύει περισσότερο το σώμα, ωστόσο δεν παύει να είναι στυλάτο και το σημαντικό απίστευτα άνετο.

Η γραμμή τους είναι κάτι μεταξύ mom και boyfriend jean και η Gigi Hadid μας θύμισε πόσο όμορφα είναι με το γνωστό μοντέλο ντα τα επαναφέρει στη μόδα. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Gigi Hadid στη Νέα Υόρκη με ένα φαρδύ, slouchy jean, το οποίο συνδύασε με ένα γκρι polo neck top.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS