ΜΟΔΑΤι μας θύμισε το δεύτερο νυφικό της Chiara Ferragni και απογοητευτήκαμε; (εικόνες)

Τι μας θύμισε το δεύτερο νυφικό της Chiara Ferragni και απογοητευτήκαμε; (εικόνες)

Η Chiara Ferragni παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του γιου της, Fedez σε μία άκρως εντυπωσιακή τελετή στην πόλη Νότο στη Σικελία, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η διάσημη fashion blogger έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον γοητευτικό τραγουδιστή, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Chiara Ferragni – Fedez: Εικόνες από το φαντασμαγορικό γαμήλιο πάρτι τους

H Ιταλίδα καλλονή έκλεψε τις εντυπώσεις και έλαμπε μέσα στο Haute Couture νυφικό της, το οποίο σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η Maria Grazia Chiuri και ο οίκος Dior.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το φόρεμα που επέλεξαν οι φίλες της νύφης (bridesmaids) για τον γάμο της Chiara Ferragni

Επίσης, εκθαμβωτική ήταν η εμφάνισή της στη γαμήλια δεξίωση με φόρεμα που δημιουργήθηκε ειδικά για την ίδια από τον οίκο Dior.

Όπως αναφέρει η ίδια, το φόρεμα απεικονίζει στίχους που χρησιμοποίησε ο σύντροφός της για να της κάνει πρόταση γάμου και αγαπημένα τους σύμβολα.

Εμείς, πάντως, θυμηθήκαμε την εμφάνιση της Αντζελίνας Τζολί ως νυφούλα, πλάι στον Μπραντ Πιτ. Το νυφικό της ηθοποιού είχε επιμεληθεί σχεδιαστικά ο Luigi Massi του οίκου Versace, αλλά η πινελιά που το έκανε ξεχωριστό ανήκει στα παιδιά του ζεύγους. Το πέπλο και η ουρά του ήταν καλυμμένα με τις ζωγραφιές του 13χρονου Maddox, του 10χρονου Pax, της 9χρονης Zahara, της 8χρονης Shiloh, και των ηλικίας έξι ετών διδύμων Vivienne και Knox.

Αν και ομολογουμένως το νυφικό φόρεμα της Chiara είναι υπέροχο και δεν συγκρίνεται με αυτό της Αντζελίνα, ωστόσο, θα προτιμούσαμε να είχε πρωτοτυπήσει.

Το νυφικό της 39χρονης ηθοποιού είχε επιμεληθεί σχεδιαστικά ο Luigi Massi του οίκου Versace, αλλά η πινελιά που το έκανε ξεχωριστό ανήκει στα παιδιά του ζεύγους. Το πέπλο και η ουρά του ήταν καλυμμένα με τις ζωγραφιές του 13χρονου Maddox, του 10χρονου Pax, της 9χρονης Zahara, της 8χρονης Shiloh, και των ηλικίας έξι ετών διδύμων Vivienne και Knox Πηγή: www.lifo.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS