CELEBRITIESSHOWBIZΉβη Αδάμου: «Θεωρώ ότι στα μάτια του Θεού είμαστε ήδη παντρεμένοι με...

Ήβη Αδάμου: «Θεωρώ ότι στα μάτια του Θεού είμαστε ήδη παντρεμένοι με τον Μιχάλη»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ήβη Αδάμου στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη.

Η κύπρια τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μιχάλη Κουϊνέλη, την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη και στον λόγο που δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο.

Διαβάστε επίσης: ‘Ηβη Αδάμου: Μάθαμε πώς διατηρεί αυτό το καλλίγραμμο σώμα

Απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Έχεις δηλώσει, προφανώς χάριν αστεϊσμού προφανώς, πως δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο με τον Μιχάλη, γιατί φοβάστε μην… χωρίσετε! Την φοβάστε λίγο τη δέσμευση;

Δεν έχει να κάνει τόσο με τη δέσμευση, γιατί εγώ θεωρώ ότι στα μάτια του Θεού είμαστε ήδη παντρεμένοι με τον Μιχάλη. Δεν πιστεύω ότι ένα μυστήριο το σφραγίζει αυτό, αλλά ένα παιδί. Είμαστε κανονική οικογένεια πια. Με το δέσιμο που έχουμε πλέον, αισθάνομαι ότι είμαστε παντρεμένοι. Υπάρχει κατανόηση και στήριξη, δεν το περνάς αψήφιστα. Στο κάτω κάτω ναι, όπως το είπα χιουμοριστικά, το πιστεύω, δεν παντρευόμαστε, για να μην χωρίσουμε (γελάει).

Πιστεύεις ότι σε μία σχέση που δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα -έστω και τυπικά-, οι δύο σύντροφοι νιώθουν περισσότερο εραστές;

Η μόνη δέσμευση που δεν έχουμε με τον Μιχάλη, είναι η δέσμευση της υπογραφής. Έχουμε συναισθηματική δέσμευση, δέσμευση αμοιβαιότητας, ειλικρίνειας και βαθιάς αγάπης. Και φυσικά, ισόβια δέσμευση, απέναντι στην πεντάχρονη κόρη μας. Ε, αυτά, είναι πιο σημαντικά για μένα, από έναν γάμο. Δεν είναι στα πλάνα μας ο γάμος, ούτε ποτέ βασάνισε το μυαλό μας. Ωστόσο, στο μέλλον, δεν το αποκλείω να συμβεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS