ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΙχθύ, πιθανό να ανακαλύψεις τον νέο έρωτά σου στον φιλικό σου κύκλο

Ιχθύ, πιθανό να ανακαλύψεις τον νέο έρωτά σου στον φιλικό σου κύκλο

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει μεταβεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου και δεν σου επιτρέπει περιθώρια για αστεία, ούτε καν για την Πρωταπριλιά. Αυτό είναι ακόμη πιο αληθές καθώς θα σχηματιστεί εξάγωνο με τον Άρη από τον 12ο οίκο σου, προσφέροντάς σου ειλικρίνεια και τόλμη στην ημέρα σου. Θα είσαι αποφασιστικός και αποτελεσματικός στον επαγγελματικό χώρο και θα αντιμετωπίζεις με πυγμή τα προβλήματα που προκύπτουν. Ακόμα και αν τα θεωρείς ανεπίλυτα, θα προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς για να μην δώσεις κανέναν το δικαίωμα να σου κατηγορήσει. Κρατάς κάποιες κινήσεις κρυφές, μόνο για τον εαυτό σου, χωρίς να χρειάζεται να πεις ψέματα. Όσον αφορά τα προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα, τα αφήνεις έξω από τη δραστηριότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να μεταβαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο οίκο σου, θα αντιληφθείς την ανάγκη να εστιάσεις σε θέματα γνώσεων με μεγαλύτερη σοβαρότητα και αυτοέλεγχο, ειδικά αν ασχολείσαι με κάποιο είδος μάθησης. Η περίοδος που σχηματίζεται το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 11ο οίκο σου θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου για το μέλλον. Μπορείς ακόμη να διοργανώσεις ένα σεμινάριο, μια κοινωνική εκδήλωση ή παρουσίαση, ακόμη και ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τη βοήθεια και την υποστήριξη των φίλων σου ή σημαντικών ανθρώπων. Θα δείξεις αποφασιστικότητα και μετριοφροσύνη και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για να εκφράσεις λεπτομερώς τα σχέδιά σου. Στηρίξου στη διαίσθησή σου και στο σωστό ένστικτο που θα έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 8ο οίκο σου, θα νιώσεις την επιθυμία και την ανάγκη να ανακαλύψεις μυστικά, να σπάσεις ταμπού και να εξερευνήσεις ό,τι σου φαίνεται απαγορευμένο και μυστηριώδες, κρατώντας τα δικά σου χαρτιά κλειστά. Ενώ μπορεί να αντιμετωπίζεις οικονομικές ανασφάλειες, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 10ο οίκο σου, ευνοείσαι μέσα από τον χώρο της καριέρας. Παρ’ όλα αυτά, θα φροντίσεις να κρατήσεις κρυφά κάποια χρήματα, ενώ μπορεί να μην θελήσεις να φανούν οι φιλοδοξίες ή οι φοβίες σου. Τώρα, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ούτε κανέναν, επομένως έκφρασε τον εαυτό σου με ειλικρίνεια και τόλμη. Αν δραστηριοποιείσαι στον καλλιτεχνικό χώρο, θα βρεις δυνατές εμπνεύσεις, πλούσια φαντασία και διαίσθηση, ενώ στον ερωτικό τομέα θα εκφραστείς με αισθησιακότητα και σεξουαλικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσεις έντονη επιθυμία να μάθεις την κατάσταση των σχέσεών σου και τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί για εσένα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Με τη Σελήνη να μεταβαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο οίκο σου, αναμένεται να γίνεις πιο συναισθηματικός και δεκτικός στις ανάγκες των άλλων. Θα εμφανίσεις υπομονή και ανοχή, αλλά ενδέχεται να νιώσεις ανασφάλεια και να δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις ή πρωτοβουλίες σε ορισμένες σχέσεις. Ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 9ο οίκο σου θα επηρεάσει θετικά αυτήν την κατάσταση. Ακόμη και αν είσαι πιο παθητικός, θα μπορέσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να επικοινωνήσεις. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να προκύψει μια νέα σχέση ή συνεργασία που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, ακόμη και αν εσύ δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό.

ΛΕΩΝ

Το πρόγραμμά σου σήμερα θα είναι αρκετά φορτωμένο με υποχρεώσεις και εργασίες που, αν και δεν είναι η κύρια σου προτεραιότητα, δεν μπορείς να τις αφήσεις στην τύχη τους. Η Σελήνη στον 6ο οίκο σου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σου δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με δουλειές πρακτικής φύσης, ενώ θα έχεις την ικανότητα να συγκεντρωθείς και να τις ολοκληρώσεις, παρά τις συνήθεις κούρσες στις λεπτομέρειες. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 8ο οίκο σου, θα ασχοληθείς με τακτοποίηση χαρτιών που αφορούν σε κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις, επιδόματα ή ακόμη και διατροφικά ζητήματα, αν είσαι σε διάσταση. Γενικότερα, θα είσαι προσεκτικός και εξυπηρετικός, και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις ένα νέο θέμα ή να ασχοληθείς με ένα νέο πόστο στην εργασία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρ’ όλο που δεν θεωρείσαι συναισθηματικός ή αθεράπευτα ρομαντικός, η Σελήνη στον 5ο οίκο σου σημείο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την ερωτική σου διάθεση και θα σε βρει συχνά να σκέφτεσαι τα ερωτικά θέματα. Ειδικά τις ώρες που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη μέσα από τον 7ο οίκο σου, θα νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, η οποία ενδέχεται να εξελιχθεί. Αν είσαι δεσμευμένος, ανάμεσά σας θα υπάρχει έντονο ρομαντικό και ερωτικό κλίμα. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να προκύψει μια νέα συνεργασία. Γενικά, θα νιώθεις καλή διάθεση, θα είσαι κοινωνικός και θα εκφράζεις δυναμικά τον εαυτό σου, ασχολούμενος με πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ανανεώνουν.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο οίκο σου και να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη από τον 6ο οίκο σου, τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την εργασία αντιμετωπίζονται με ευαισθησία και υπευθυνότητα. Θα εκφράζεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια έως και θερμότητα, ειδικά αν πρόκειται για ανθρώπους του στενού οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να προσαρμοστείς αποτελεσματικά στις οικιακές και επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σήμερα, ακόμη και σε βαριές δουλειές που απαιτούν δύναμη και κόπο. Μπορεί επίσης να ασχοληθείς με εργασίες από το σπίτι και να εκτελέσεις τις ρουτίνες σου ενώ παράλληλα ασχολείσαι με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ή να πάρεις άδεια για να ασχοληθείς με τακτοποιήσεις και καθημερινές υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, λόγω της θέσης της Σελήνης στον Αιγόκερω στον 3ο οίκο σου και του εξάγωνου που σχηματίζει με τον Άρη από τον 5ο οίκο σου, θα νιώθεις αυξημένη επικοινωνιακή διάθεση. Αυτό θα σε οδηγήσει να εκφράσεις μεγάλες αλήθειες της ημέρας της Πρωταπριλιάς, με έναν ρομαντικό τρόπο που θα προσελκύσει την προσοχή. Θα εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου στο αντικείμενο του πόθου σου, δείχνοντας διεκδικητικότητα με έναν αισθησιακό και ρομαντικό τρόπο. Επιπλέον, θα είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσεις με τα παιδιά σου και να εξηγήσεις κάποια πράγματα που ίσως δυσκολευόσουν να τους μεταφέρεις άλλες στιγμές. Συνολικά, η ημέρα θα είναι γεμάτη δραστηριότητα, με πολλές συναντήσεις και επαφές, και θα νιώθεις αεικίνητος/η, αν και συνήθως είσαι πιο αργών ρυθμών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο οίκο σου σε συνδυασμό με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον 4ο οίκο σου θα σου παρέχει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και την τάξη στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αναλάβεις την οργάνωση των λογαριασμών και των πληρωμών σου, καθώς και να προχωρήσεις σε αγορές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου στο σπίτι και τη σχέση σου με την οικογένειά σου. Επιπλέον, μπορείς να ασχοληθείς με διαπραγματεύσεις σχετικά με αγορές ή πωλήσεις ακινήτων, με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που σου παρέχει η θέση της Σελήνης. Είναι σημαντικό να είσαι πρακτικός/ή, οργανωτικός/ή και μεθοδικός/ή ώστε να μην παραβλέψεις σημαντικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, μπορείς να επωφεληθείς από οικονομικές ευκαιρίες που προκύπτουν μέσω άλλων πηγών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, λόγω της θέσης της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο, στον 1ο οίκο σου, θα φανεί πιο έντονα η προσωπικότητά σου και η ιδιοσυγκρασία σου. Θα είσαι υπεύθυνος/η και συναισθηματικός/η σχετικά με τις προσωπικές σου ανάγκες και επιδιώξεις, αλλά χωρίς να δημιουργήσεις σοβαρά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 3ο σου θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να εκφράζεις εύκολα και χωρίς ανασφάλειες τις απόψεις και τα σχέδιά σου. Θα έχεις διαίσθηση και αλάνθαστο ένστικτο, ενώ αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά ή συγγραφικά θέματα, θα είσαι αρκετά αποτελεσματικός/η μέσα από τις εμπνεύσεις σου. Γενικά, προβλέπεται έντονη δραστηριότητα, ενώ ο/η σύντροφός σου θα έχει το ενδιαφέρον του/της εστιασμένο πάνω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο σου μπορεί να προκαλέσει άγχος και φοβίες, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις βαθιά κρυμμένα προβλήματα στο υποσυνείδητό σου. Με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον 2ο σου, έχεις τη δυνατότητα να αναδείξεις και να διερευνήσεις αυτά τα προβλήματα και να τα ξεπεράσεις. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ποιες είναι οι αξίες σου και να τις υπερασπιστείς, καθώς αυτό μπορεί να σε φέρει σε αρμονία με τον εαυτό σου. Αν τα παραδοσιακά σύστηματα αξιών δεν σου ταιριάζουν, μη φοβάσαι να τα αλλάξεις, καθώς αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και τις ενδεχόμενες ενοχές.

ΙΧΘΥΣ

Η θέση της Σελήνης στον 11ο οίκο σου στο ζώδιο του Αιγόκερω αυξάνει τη διάθεσή σου για κοινωνικές επαφές και σχέσεις με ανθρώπους που έχουν κοινά οράματα και στόχους. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 1ο σου, μπορείς ακόμα και να αποφασίσεις και να πάρεις πρωτοβουλία για να γίνεις μέλος μιας ομάδας και να δραστηριοποιηθείς πιο έντονα σε θέματα συλλογικά. Θα είσαι δυναμικός και αποτελεσματικός στη δράση σου, εκφράζοντας με σαφήνεια τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σου. Επιθυμείς να περάσεις χρόνο με την παρέα σου, να διασκεδάσεις και να πρωτοβουλήσεις να βρεθείτε μαζί. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανακαλύψεις τον νέο έρωτά σου στον φιλικό σου κύκλο και να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου μέσα από φιλικο-ερωτικά μηνύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS