ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΠροσοχή Ζυγέ, μην πάρεις κακές αποφάσεις!

Προσοχή Ζυγέ, μην πάρεις κακές αποφάσεις!

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι ημιτελείς δουλειές μπορεί να σε βαρύνουν το πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να υπάρξει εσωτερική αναταραχή ή ασαφείς εντάσεις που σχετίζονται με θέματα που απέφευγες. Μπορεί να υπάρχουν αντικρουόμενες επιλογές στο τραπέζι και να εμφανίζεται η αναποφασιστικότητα. Οι συζητήσεις και οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι ευχάριστες αλλά περίπλοκες ή ασήμαντες. Μπορεί να αποφασίσεις να πάρεις ένα time out από τη βαριά σκέψη για να εξετάσεις τρόπους να χειριστείς τα θέματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι αβέβαιη για κάποια στιγμή που θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Το πρώτο μισό του σήμερα, ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς με το να μην γνωρίζεις τις λεπτομέρειες, όσο κι αν προτιμάς να διευθετήσεις κάτι. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή και προσωρινή πτώση της εμπιστοσύνης σχετικά με πρόσφατες αποφάσεις και επιλογές, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος της φυσικής άμπωτης και ροής των πραγμάτων. Οι περισπασμοί μπορεί να έχουν τη μορφή φίλων ή ασάφειες στην κοινωνική σου ζωή. Εάν η καρδιά σου δεν είναι εντελώς σε κάτι, η αναβλητικότητα έρχεται πιο εύκολα.

Δίδυμοι

Ίσως να χρειαστεί να αποδεχτείς κάποιες ασάφειες και να περιμένεις μια απόφαση το πρώτο μισό της ημέρας. Ο Ποσειδώνας διασχίζει αυτή τη στιγμή τον τομέα της καριέρας, της πορείας ζωής και των επιδόσεων σου. Όταν είσαι υπό ήπια πίεση, όπως είναι αυτές οι μέρες, οι αβεβαιότητες που σχετίζονται με τη γενική κατεύθυνση της ζωής σου ή τις ευθύνες και τα καθήκοντα σου, μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση σου ή την εστίαση σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να ληφθούν ικανοποιητικές αποφάσεις με ημιτελή δουλειά στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Καρκίνος

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να δυσκολευτείς να συγκεντρωθείς σε γεγονότα και αριθμούς, διαπιστώνοντας ότι το μυαλό σου περιφέρεται πολύ εύκολα. Τα σχέδια μπορεί να μη λειτουργούν κατά γράμμα, αν και η παραπλάνηση μπορεί να οδηγήσει σε νέες ιδέες. Δεν μπορείς να πιέσεις την έμπνευση, γι’ αυτό είναι καλύτερο να την αφήσεις να έρθει φυσικά. Η υποχώρηση από ένα πρόβλημα μπορεί να βοηθήσει. Αργότερα σήμερα γίνεται πολύ πιο εύκολο να τακτοποιήσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου και είναι δυνατό να φτάσεις στη ρίζα τυχόν πρόσφατων προβλημάτων στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Ενώ έχεις τη διάθεση να ανακαλύψεις στοιχεία, να συνδεθείς και να μάθεις, μια απόφαση μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη το πρώτο μισό της ημέρας. Θα μπορούσες να ταλαντεύεσαι από τη διαπίστωση γεγονότων και να ονειροπολείς σήμερα, δυσκολεύοντας το να αποκτήσεις την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι χάνεις το σημάδι και ίσως χρειαστεί να περιμένεις μια στιγμή που η διαίσθηση και το μυαλό σου θα συνεργάζονται αρμονικά. Σκέψου τα ιδανικά σου και πως να τα ενσωματώσεις με ικανοποιητικούς τρόπους στα τρέχοντα έργα και επιδιώξεις σου, καθώς η αγνόηση τους δε θα λειτουργήσει για πολύ.

Παρθένος

Στο πρώτο μισό της ημέρας είτε υπάρχουν περισσότεροι περισπασμοί είτε είσαι πιο αποσπασμένη, μπορεί να έχεις προβλήματα συγκέντρωσης. Μην ανησυχείς πολύ γι’ αυτό, καθώς το να είσαι προσωρινά εκτός συγχρονισμού μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να σε ανακατευθύνει από το τέλμα σε μια ενδιαφέρουσα νέα κατεύθυνση. Ωστόσο οι ασάφειες σε μια σχέση θα μπορούσαν να δυσκολέψουν την πλήρη συγκέντρωση στο έργο που έχεις. Εάν φαίνεται ότι δεν μπορείς να πάρεις μια συνομιλία συγχρονισμένα, προσπάθησε να μην την πάρεις προσωπικά, καθώς είναι πιθανό να είναι απλά ένας λόξιγκας.

Ζυγός

Μπορεί να λείπει κάτι από τις παρατηρήσεις στο πρώτο μισό της ημέρας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κακές αποφάσεις, εκτός αν περιμένεις να τελειώσουν τα πράγματα. Μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα δε σε διευκολύνει να δεις την πλήρη εικόνα. Η τάση είναι να προσεγγίζουμε μια κατάσταση είτε πολύ ορθολογικά είτε με υπερβολική φαντασία. Είναι προσωρινό φυσικά, αλλά θα ήταν καλή ιδέα να αποφύγεις τις δύσκολες και γρήγορες αποφάσεις ή δεσμεύσεις. Είναι πιθανά ασαφή σωματικά και συναισθηματικά παράπονα ή αποδιοργάνωση.

Σκορπιός

Στο πρώτο μισό της ημέρας με μια πεμπτουσία Ερμή – Ποσειδώνα, η σκέψη μπορεί να μετατραπεί από υπερβολικά τεκμηριωμένη σε υπερβολικά ευφάνταστη, αλλά αν δεν μπορείς να συνδυάσεις και τα δυο, κάτι χάνεις. Ή οι διαδικασίες σκέψης χρειάζονται ένα διάλειμμα. Εάν έχεις στερήσει από τον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης, τώρα είναι η ώρα να αναζητήσεις υγιείς αποδράσεις. Εάν αισθάνεσαι αόριστα ένοχη που χρειάζεσαι χώρο για τον εαυτό σου, υπενθύμισε του ότι δεν μπορείς να είσαι πάντα ενεργή. Αλλά καθώς η μέρα προχωρά, οι επικοινωνίες μπορούν να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα πράγματα ή η οργάνωση των σκέψεων σου να φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη.

Τοξότης

Το πρώτο μισό της ημέρας, ημιτελής δουλειά μπορεί να επηρεάζει τη διάθεση σου. Μπορεί να εμφανιστούν αμφιβολίες και αν αντιμετωπίζεις κάποια έλλειψη ενέργειας, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα ή λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς. Μια μικρή πρόκληση Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να αποσπάσει τη συγκέντρωση σου. Μια ασυνέπεια σε μια ιδέα, σχέδιο ή συζήτηση μπορεί να σε ενοχλήσει. Αν και μπορεί να ισχύει, σκέψου ότι ορισμένες αβεβαιότητες μπορεί να είναι μεταμφιεσμένες ανασφάλειες. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ελαφρώς εκτός παιχνιδιού ή πιο αναποφάσιστοι απ’ ότι συνήθως.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρξει κάποια διανοητική ταλάντευση στο πρώτο μέρος της ημέρας. Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, η ενοποίηση του μυαλού και της διαίσθησης σου μπορεί να μην είναι απλή. Μπορεί να το θεωρήσεις ένα σημάδι ότι χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη. Είναι καλύτερο να μην επικοινωνείς με αυθαίρετο τρόπο, καθώς οι πιθανότητες να παραπλανήσεις τον εαυτό σου είναι υψηλότερες απ’ το συνηθισμένο. Το να βλέπεις ολόκληρη την εικόνα είναι δύσκολο προς το παρόν και η λήψη αποφάσεων είναι πολύ πιο εύκολη όταν μπορείς να δεις περισσότερα στρώματα μιας κατάστασης.

Υδροχόος

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να μην έχεις ξεκάθαρο σχέδιο ή να ανησυχείς για ημιτελείς εργασίες που σχετίζονται με χρήματα ή επαγγελματικά. Δεν έχεις ακόμη όλες στις απαντήσεις, αλλά ίσως χρειαστεί να αφήσεις τις απαντήσεις να έρθουν σε σένα με τους δικούς τους όρους. Με τον Ποσειδώνα στον τομέα των πόρων σου, η αβεβαιότητα σχετικά με τα χρήματα, το εισόδημα ή ακόμα και την αξία σου μπορεί να είναι η ρίζα της ανησυχίας ή των περισπασμών. Ίσως είναι η ώρα να κάνεις κάποιες προσαρμογές ή να επιβραδύνεις για να πάρεις τις ανάσες σου και να αποκτήσεις προοπτική.

Ιχθύες

Σκέψου ότι μπορεί να μην έχεις αρκετές πληροφορίες για χρηματικά θέματα, κοινές επιχειρήσεις ή κοινούς πόρους για να βγάλεις ικανοποιητικά συμπεράσματα το πρώτο μισό της ημέρας. Ωστόσο όσο η μέρα προχωρά η διαύγεια αυξάνεται. Μέχρι τότε μπορεί να αισθάνεσαι ελαφρώς εκτός παιχνιδιού ή να είσαι εκτός συγχρονισμού με άλλους προσωρινά. Υπάρχει μια διάσπαρτη αίσθηση στην αρχή της ημέρας και θα μπορούσε να σε ωφελήσει να σκεφτείς πως οι ανασφάλειες ή η έλλειψη οργάνωσης, μπορεί να παρεμβαίνουν στην επιδίωξη σου για επαγγελματικές ή πρακτικές υποθέσεις και την ανεξαρτησία σου.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS