ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYFACE & BODYSkincare tips: 5 βήματα για λαμπερή επιδερμίδα πριν το ρεβεγιόν

Skincare tips: 5 βήματα για λαμπερή επιδερμίδα πριν το ρεβεγιόν

Απόψε θα μετρήσουμε αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου και οι περισσότερες βρήκαμε το κατάλληλο outfit, το ιδανικό μακιγιάζ, αλλά και το hair look που θέλουμε να κάνουμε.

Αυτό ωστόσο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι η περιποίηση του προσώπου μας, αφού όσο τέλειο κι αν είναι το μακιγιάζ που θα επιλέξουμε, χωρίς την κατάλληλη φροντίδα της επιδερμίδας, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένουμε.

Εξάλλου γνωρίζουμε καλά ότι το πιο σημανιτκό βήμα πριν από ένα εντυπωσιακό makeup look είναι η σωστή περιποίηση του προσώπου μας, ώστε να έχουμε ένα αληθινά λαμπερό και αψεγάδιαστο μακιγιάζ.

Αφιερώστε λοιπόν λίγο χρόνο πριν να υποδεχτείτε το νέο έτος με το πιο λαμπερό σας πρόσωπο!

Μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε: 

  1. Ένας καλός καθαρισμός, είναι το πρώτο βήμα. Είτε με ένα σαπουνάκι που θα βοηθήσει το δέρμα να καθαρίσει και αναζωογονηθεί σε βάθος, είτε με ένα scrub.

2. Η μάσκα ομορφιάς στη συνέχεια, θα ενυδατώσει και θα θρέψει την επιδερμίδα σας ενώ θα την βοηθήσει να υποδεχτεί το μακιγιάζ. Βρείτε την κατάλληλη μάσκα για το δικό σας δέρμα.

4. Μασάζ στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα θα είναι θαυματουργά. Εφαρμόστε πρώτα ένα έλαιο στο πρόσωπο και κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις που θα τονώσουν το δέρμα.

5. Μία σωστή ενυδατική κρέμα μετά από τα πιο πάνω, είναι πολύ σημαντική.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS