ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESΛούης Πατσαλίδης: Ωριμάζω μέσα από την ανωριμότητά μου

Λούης Πατσαλίδης: Ωριμάζω μέσα από την ανωριμότητά μου

Ο Λούης βγαίνει από το τριπάκι των κλισέ συνεντεύξεων και παίζει με το TV Μανία το παιχνίδι των 24 λέξεων και δίνει τη δική του ερμηνεία σε λέξεις όπως η αδικία, η βία, η ειλικρίνεια, ο Θεός και ο ναρκισσισμός.

 Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη
OK

Αδικία: Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει νιώσει την αδικία έστω και μια φορά στη ζωή του. Το θέμα είναι πώς το διαχειρίζεσαι και πώς προχωρείς! Μπορεί και εγώ να έχω αδικήσει άλλους αλλά σίγουρα δεν ήταν λόγω κακής πρόθεσης ούτε εσκεμμένα. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η αδικία και στο τέλος τέλος, το δίκαιο πάντα βγαίνει στην επιφάνεια!

Βία: Μισώ τη βία σε κάθε της μορφή, είτε είναι σωματική είτε είναι λεκτική, ο πατέρας μου, μου είπε «όπου έχει φαΐ φάε, όπου έχει ξύλο φύε!». Και από ό,τι βλέπετε δόξα τω Θεώ είμαι 125 κιλά! Τώρα επειδή το μπούλινγκ είναι κάτι που υπάρχει στη ζωή μας, δεν θυμάμαι να είχα δεχτεί ποτέ εγώ προσωπικά, αλλά είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου που δεν θα άφηνα κάτι να με επηρεάσει αρνητικά, οπόταν και να μου έγινε θα πέρασε και δεν θα ακούμπησε!

Γάμος: Μεγάλο κεφάλαιο ο γάμος! Δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ τυχερός! Στις μέρες μας είναι σπάνιο πλέον να βλέπεις ζευγάρια να είναι μαζί 15, 20, 25 χρόνια. Είμαι με την Αστέρω 16 χρόνια με τα καλά και τα κακά μας, με τα πάνω και τα κάτω μας, όμως η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο δεν αφήνει τίποτα να χαλάσει την οικογένειά μας! Η Αστέρω είναι η ισορροπία μου, η φωνή της λογικής, ο άνθρωπός μου!

Δανεικά: Δανεικά και αγύριστα! Δεν έχω δανειστεί ποτέ χρήματα με εξαίρεση στο σχολείο μεταξύ συμμαθητών για να πάρουμε κάτι από την καντίνα. Αντίθετα έχω δανείσει χρήματα, κάποια μου επιστράφηκαν, κάποια όχι, δεν πειράζει όμως μακάρι να είναι καλά! Δάνεια στην τράπεζα πολλά. (γέλια)

Ειλικρίνεια: Μεγάλο προσόν η ειλικρίνεια! Προτιμώ να είμαι ειλικρινής και να πληρώσω το τίμημα παρά να είμαι ψεύτικος και να υποκρίνομαι! Το ίδιο περιμένω και από τους άλλους προς εμένα!

Ζήλια: Η ζήλια ευτυχώς είναι κάτι που δεν υπάρχει στη ζωή μου! Προτιμώ να φτιάχνω τα δικά μου όνειρα, να βάζω τους δικούς μου στόχους και να τους πετυχαίνω παρά να φθονώ και να ζηλεύω πράγματα άλλων ανθρώπων!

Ηρεμία: Πούντην; Αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που έχει ηρεμία παρακαλώ να μου πει το μυστικό! Ηρεμία βρίσκω μόνο όταν πάω στη φάρμα του αδελφού της Αστέρως στα Καμπιά κανένα πρωινό και κάθομαι μόνος μου και διαβάζω ή αν κοιμηθεί η Αστέρω πριν από μένα και κάτσω μόνος μου στον καναπέ γράφοντας!

Θεός: Αστεία, αστεία, έχουμε φτάσει στο γράμμα «Θ» και έχω αναφέρει ήδη 2 φορές τη λέξη «Θεός»! Οπόταν, ναι, πιστεύω, εκκλησιάζομαι, εξομολογούμαι, νηστεύω! Αρκετός κόσμος συγχύζει τη σάτιρα και την κριτική που πολλές φορές ασκώ στα της εκκλησίας με τον θεσμό. Άλλο το ένα άλλο το άλλο!

Ικανοποίηση: Το να βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν και να ζεις μαζί τους την κάθε τους στιγμή! Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα επαγγελματική μου πορεία αλλά δεν έμαθα να εφησυχάζω, πάντα θα ψάχνω και θα δουλεύω για το καλύτερο.

Καινούριος χρόνος: Αχ, καινούριος χρόνος… Μεγαλώνουμε, μαζεύουμε εμπειρίες, ωριμάζουμε, ίσως! Πολλοί στόχοι για την καινούρια χρονιά και προσωπικοί και επαγγελματικοί, νέες προκλήσεις, νέα projects, εύχομαι να έχει όλος ο κόσμος υγεία!

Λούης Night show: Το μωρό μας! Εμένα του Μιχάλη και του Ανδρέα, μαζί το ξεκινήσαμε, μαζί το συνεχίζουμε, στην πορεία μπήκε και ο Κλείτος μας, ο σκηνοθέτης μας, πολλές ώρες δουλειάς, πολλές ώρες αγωνίας, αμέτρητες συζητήσεις, διαφωνίες, αλλά πάντα προσηλωμένοι στον στόχο που δεν είναι άλλος από το να προσφέρουμε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα υψηλής αισθητικής που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αντίστοιχες παραγωγές του εξωτερικού, στον κόσμο που μας έχει πραγματικά αγκαλιάσει και μας δείχνει την αγάπη του με όποιο τρόπο μπορεί! Είναι ευλογία το να εισπράττεις τόση αγάπη από τον κόσμο, είναι η ανταμοιβή σου και δεν την αλλάζω με κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο! Επίσης η στήριξη και η βοήθεια που έχουμε από τη διεύθυνση του Alpha είναι ασύλληπτη και θέλω να τους ευχαριστήσω. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που εργάζεται για την εκπομπή από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, αγαπούν την εκπομπή, νοιάζονται και όλοι δουλεύουν για το καλό της εκπομπής!

Μητέρα: 13 χρόνια απουσίας, 4.775 μέρες, δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μην την σκεφτώ, να μην την επικαλεστώ, μου λείπει όσο τίποτα στον κόσμο, η μητρική αγάπη και στοργή είναι το πιο δυνατό φάρμακο για όλους!

Ναρκισσισμός: Δεν έχω νιώσει ποτέ αυτό το πράγμα, πολλοί που εργάζονται στην τηλεόραση και γενικά στα μίντια, έχουν αυτό το μικρόβιο, ευτυχώς εγώ όχι, δεν μπορώ να πω ότι δίνω ιδιαίτερη σημασία στον εαυτό μου όσον αφορά την εξωτερική μου εμφάνιση, μονίμως με τζιν και μπλουζάκι!

Ξεκούραση: Θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, δύσκολο όμως τώρα, ξεκούραση το Πάσχα και ένα μήνα το καλοκαίρι, έχουμε ακόμαααααααααααααααααααααα!

Οκνηρία: Η Αστέρω λέει ότι είμαι τεμπέλης με πράγματα που δεν θέλω να κάνω και είναι αλήθεια, όπως το να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω, να καθαρίσω την αυλή, τη σοφίτα κ.τλ κ.τλ κ.τλ. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα έχω φοβερή ενέργεια και δίνω πάντα όλο μου τον εαυτό.

Πατέρας: Ο πατέρας μου είναι περισσότερο φίλος από ό,τι είναι πατέρας! Λόγω της μικρής διαφοράς στην ηλικία που έχουμε (19 χρόνια) μεγαλώνοντας δεν είχαμε σχέση πατέρα γιου αλλά φίλου προς φίλο, μας αφιέρωνε πολύ χρόνο και μοιραζόμασταν τα πάντα και αυτό ισχύει μέχρι σήμερα, ήταν και είναι πάντα δίπλα μας, μας βοηθά, μας αγαπά και είναι περήφανος και για μένα και για τον αδελφό μου. Το παράπονο που έχει είναι ότι μέχρι πριν 5-6 χρόνια λόγω και επαγγέλματος (στρατιωτικός) ήμουν ο γιος του Γιάννου, τώρα πλέον είναι ο παπάς του Λούη και έχει πλάκα. (γέλια)

Ραδιόφωνο: Μαγεία, αγαπώ πολύ το ραδιόφωνο! Είμαι καθημερινά στον Active 107.4, 7-10 το πρωί, μαζί με τον φίλο μου Τάσο Θεοδώρου, είμαστε ένα τρελό δίδυμο, προερχόμαστε από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους, με διαφορετικά ενδιαφέροντα, ασχολίες κ.τλ και όμως η χημεία μας στον αέρα είναι μοναδική, περνάμε πολύ όμορφα και αυτό βέβαια οφείλεται και στο γεγονός ότι η διεύθυνση του σταθμού μάς έχει εμπιστευτεί, εν λευκώ, την εκπομπή, χωρίς παρεμβάσεις, μας προσέχουν και τους προσέχουμε και με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε! Τα καλύτερα έρχονται όμως γιατί υπάρχει όρεξη, όραμα και πολύ αξιόλογα πρόσωπα στον Active και όλοι μαζί δουλεύουμε για να τον καταστήσουμε πρωταγωνιστή στα ερτζιανά.

Σταρ: Στην Κύπρο δεν χωράει το σταρ σίστεμ, σε ποιον να το παίξω σταρ, στον περιπτερά της γειτονιάς μου; Στον πεζινάρη μου; Στο σχολείο που πάνε τα παιδιά μου; Σε ποιον; Όποιος την δει σταρ στην Κύπρο οι μέρες του είναι μετρημένες! Υπάρχω λόγω της αγάπης που μου δείχνει ο κόσμος, αυτός σε ανεβάζει και αυτός σε κατεβάζει, υπάρχουν πολλά παραδείγματα «σταρ» που έσβησαν σε χρόνο ρεκόρ, οπόταν ταπεινά και σεμνά χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες.

Τηλεόραση: Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που σε κάνει γρήγορα αναγνωρίσιμο και μπορεί να σου ανοίξει πολλές πόρτες σε πολλούς τομείς, αν την χρησιμοποιείς με τον σωστό τρόπο, αν όχι τότε την έβαψες! Δεν βρήκα εγώ την τηλεόραση, η τηλεόραση με βρήκε, το Σίγμα μου έδωσε την ευκαιρία και είμαι ευγνώμων, ο Alpha μού έφερε την καταξίωση, τη σταθερότητα, είναι η δεύτερή μου οικογένεια!

Υπαρξιακά: Δεν έχω κανένα υπαρξιακό πρόβλημα, τα έχω καλά με τον εαυτό μου, μου θυμώνω αρκετά συχνά.

Φαγητό: Δεν μου αρέσει καθόλου, μισώ το φαγητό θα μπορούσα να ζήσω μόνο με νερό, δεν μου αρέσει να τρώω, γράφω, ενώ δαγκώνω μια καπήρα με μέλι, τυρί και γαλοπούλα. (γέλια)

Χαρά: Πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, είμαι χαρούμενος άνθρωπος, δεν μου αρέσει η μιζέρια, θέλω να έχω κοντά μου μόνο χαρούμενα πρόσωπα!

Ψέμα: Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μη λέει ψέματα! Υπάρχουν πολλών ειδών ψέματα, εξαρτάται πού θα το πεις, πώς θα επηρεάσει τον άλλο… Αν ένα ψέμα που θα πω δεν θα επηρεάσει αρνητικά, μπορεί και να το πω, δεν θα έλεγα ποτέ ψέματα για να κάνω κακό σε κάποιον! Συνήθως τα ψέματα που λέω έχουν να κάνουν με το φαγητό στην Αστέρω! Γενικά, όμως, η αλήθεια αργά η γρήγορα πάντα βγαίνει στην επιφάνεια, οπόταν καλό θα ήταν τα ψέματα να αποφεύγονται.

Ωριμότητα: Τι είναι αυτό; Νομίζω πως δεν θα ωριμάσω ποτέ! Είναι παγίδα, παραδέχεσαι ήττα και δεν μου αρέσει να χάνω, ωριμάζω μέσα από την ανωριμότητά μου!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS