CELEBRITIESSHOWBIZΑυτοί είναι οι 6 παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή στο Survivor!

Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή στο Survivor!

Εδώ και αρκετό καιρό, ακούγαμε ότι πρόκειται να δούμε νέους παίκτες στο Survivor, ανάμεσά τους άγνωστοι αλλά και διάσημοι, όπως η Νικολέττα Καρρά και Ιβάν Σβιτάιλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο στο Survivor με πρωταγωνίστρια Κύπρια παίκτρια -To επίμαχο δημοσίευμα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του youweekly.gr οι νέοι παίκτες αναμένεται να μπουν αυτή την Κυριακή στο ριάλιτι. Ωστόσο, δεν θα δούμε τελικά στις οθόνες μας Καρρά και Σβιτάιλο, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους δεν τους επέτρεψαν τελικά να ταξιδέψουν στο Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίεργο περιστατικό στο «Survivor»! Τι έκανε παίκτης κρυφά από την ομάδα του; (βίντεο)

Τα παρακάτω έξι πρόσωπα αναμένεται να μπουν τελικά την Κυριακή στο Survivor. Διαβάστε το προφίλ του καθενός, όπως δημοσιεύθηκε στο youweekly.gr:

Μαρία Πανταζή

Η “Iron Barbie” που τρέμουν οι άντρες! Η Μαρία ήταν μεγάλο στέλεχος σε τράπεζα και ξαφνικά τα παράτησε όλα και έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing.

2)Εύη Σα

Η πανέμορφη γυμνάστρια που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο παιχνίδι! Η συγκεκριμένη δασκαλεύτηκε και από παίκτη του Survivor 1 πριν μπει, μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι όπως αποδεικνύει και μόνη της. Ο λόγος για τον Γουίλι, με τον οποίο κάνει παρέα.

3) Φελίσια Λαπάτη

Το συγκεκριμένο κορίτσι οι περισσότεροι το γνωρίσαμε από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό και τα αμέτρητα παπαρατσικά που έκαναν στις παραλίες. Η Φελίτσια μετά από τη δημοσιότητα που πήρε, πλέον εργάζεται στον Όμιλο Ant1, και τώρα θα εγκαταλείψει λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πάει στον Άγιο Δομίνικο να αναστατώσει το Survivor.

4) Πάνος Μανάρας

Ένας πολύ ωραίος τύπος, επαγγελματίας αναβάτης της εταιρείας “Redbull” και πρωταθλητής στο BMX! Του αρέσει η δράση, τα ταξίδια και η περιπέτεια και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας.

5) Πάνος Θεοδώρου

Ένας γυμναστής που είναι… πολύ μπροστά! Ο συγκεκριμένος είναι εκπαιδευτής του Animal Movement! Τι είναι αυτό; Γυμνάζει μικρούς και μεγάλους με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Τους βάζει να μιμούνται τις κινήσεις των ζώων.

6) Κωνσταντίνα Βαλσάμη

Πράσινα μάτια, αθώο βλέμμα, νεαρό κορίτσι, αλλά η παρουσία της σίγουρα θα φέρει αναστάτωση. Η Κωνσταντίνα έγινε γνωστή από μία σύντομη βόλτα που είχε κάνει από τα καλλιστεία κερδίζοντας τον τίτλο της Miss Τουρισμός το 2016!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS