CELEBRITIESSHOWBIZΗ Χριστίνα Λαμπίρη περιγράφει στον Active τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στο...

Η Χριστίνα Λαμπίρη περιγράφει στον Active τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στο Μάτι

Την τελευταία στιγμή από την πύρινη λαίλαπα γλίτωσε η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία βρισκόταν τη Δευτέρα στο Κόκκινο Λιμανάκι, εκεί δηλαδή που βρέθηκαν οι 25 νεκροί αγκαλιασμένοι.

Το σπίτι της παρουσιάστριας τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εκείνη και ο σύζυγός της μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσαν να σώσουν ό,τι μπορούσε να σωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη: «Ούτε που κατάλαβα πώς σώθηκα»

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια μίλησε συγκλονισμένη για την τραυματική εμπειρία που έζησε στον Active 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή της Άντρης Δανιήλ.

«Αυτό το πράγμα ήταν ισχυρότατο, ανεξέλεγκτο, τεράστιο. Η περιοχή μας ήταν πνιγμένη στο πράσινο. Ήταν ένας παράδεισος. Σήμερα είναι πραγματικά κρανίου τόπος. Αυτή η περιοχή έχει τώρα σβηστεί από τον χάρτη, έμειναν μόνο φωτογραφίες για να δείχνω στα εγγόνια μου.»

«Ήμουν μπροστά από την τηλεόραση και έβλεπα ότι η φωτιά είναι στον Νέο Βουτσά, ξαφνικά κόπηκε το ρεύμα στο σπίτι και η καταστροφή ήρθε και μας βρήκε μετά από 20 λεπτά. Ο άντρας μου με έβαλε στο αυτοκίνητο και μου είπε έρχομαι κι εγώ. Νόμιζε ότι με το λάστιχο θα έσωζε κάτι, αλλά τελικά άφησε ανοιχτά τα νερά κι έφυγε, γιατί η φωτιά είχε φτάσει στο διπλανό μας σπίτι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη (εικόνες)

«Όταν γύρισε ο άντρας μου το απόγευμα μετά από δυο τρεις ώρες να δει τι έχει απομείνει και να σβήσει ακόμη μερικές εστίες που είχαν μείνει μέσα στο σπίτι, υπήρχε ΕΚΑΒ, υπήρχε ένας άνθρωπος που είχε καταλήξει, ήταν μπρούμυτα, δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος είναι.»

Ακούστε όλα όσα περιέγραψε στον Active:

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS